Itt van Orbánék újabb nagy dobása: állami támogatásokból és Várkonyi Andreával hirdetik a férfiasságot (+videó)

Ilyet még nem hallottunk.

Egymás után nyílnak a férfidominanciát népszerűsítő klubok, amelyek tovább mélyítik a nemek közötti egyenlőtlenségeket. A nemi sztereotípiák terjesztésébe pedig bekapcsolódott az Állami Számvevőszék is. A hvg.hu arról írt, hogy a Szerencsejáték Zrt., az állami MVM, a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Kft. és a Kulturális és Innovációs Minisztérium is támogatja az újonnan létrejött „Férfiak Klubját„. A „szervezet” pedig kapott is idén júliusban

5 millió forintot az állami Szerencsejáték Zrt.-től.

A klubot Bedő Imre közgazdász vezeti, aki Tusványoson beszélt még arról az „Átalakuló világrend vagy összeesküvés-elmélet” címet viselő előadáson, hogy a Férfiak Klubja azért van, hogy „a saját kultúránkat, még amíg el nem veszítjük teljesen, addig kezdjük el újra megismerni és használni”.

A Férfiak Klubjának bizony van missziója is, amelynek célkitűzése: „újra presztízst adni az építő Férfiasságnak és a jövőt szolgáló Férfi-értékeknek”. A mottójuk pedig úgy szól:

„Férfi. Érték. Minta. Példa”.

A Férfiak Klubjának missziójával kapcsolatban Bedő a videóban elmondja: ez nem kevesebbről szól, minthogy „lesznek-e a jövőben családok, lesz-e még egyáltalán férfi-nő szövetség”, majd leszögezi: a nyugati világ legnagyobb problémája szerinte, hogy „a városiasodással megszűnik a férfivá válás útja”.

Bedő Imre egyébként még egy könyvet is írt, amelynek címe „Férfienergia: uralt erő a család és társadalom szolgálatában”. Bedő amúgy a „Férfienergia” témában képzéseket is tart, de tartott már előadást „Férfi értékek a XXI. században” és „A demográfiai válság megoldása a férfiak kezében van!” címmel is. Bedő meg is kapta 2019-ben a Magyar családokért díjat, amely apropóból az Országgyűlés előtt is szónokolhatott.

„Erős férfiak kellenek, akik nemcsak a munkahelyen, a kocsmában, hanem a családi felelősségvállalásban is erősek”

– hangoztatta akkor Bedő, aki egyébként Várkonyi Andrea beszélgetőpartnere is volt már a „férfi EQ sze*y” mozgalom születésnapján.

Valódi Hírek