Alig rúgták ki a HírTV-től a pedofilmentegető Pálffy Istvánt, máris újabb botrányos dolog derült ki róla

Ez most komoly?

Beszámoltunk róla, hogy rögtön az első munkanapját követően kirúgták Pálffy Istvánt a HírTV-től, miután a Napi aktuális című műsorban arról értekezett, hogy „bizonyos türelemmel” kell viseltetni az olyan betegségek iránt, mint a pedofília. Ezt fokozandó utána a tömeggyilkos terroristákat is megvédte – a korábban KDNP-s politikusként alkoholbotrányba keveredett, majd szintén belebukott – műsorvezető.

A Media1 kiszúrta, hogy a csatornától való kirúgása ellenére továbbra is

a Nemzeti Médiaszövetség Etikai Bizottságának (sic!) tagjai között szerepel Pálffy.

Ezen médiaszövetség egyébként 2018-ban alakult, és célkitűzése szerint a „polgári értékrend és a nemzeti érdek” képviseletére (?) szegődött médiaszakemberek szakmán belüli érdekképviseletének és közösségi tevékenységének megszervezése.

A médiaszövetség érintett bizottságának Pálffyn kívül Cserháti Ágnes műsorvezető, az MTVA volt szóvivője és a Kakuk L. Tamás, az MTVA szerkesztő-műsorvezetője a tagja. Feladatuk, hogy ellenőrizzék, a szövetség tagja

betartják-e a médiatevékenységük során az etikai szabályokat (!!!),

és amennyiben nem, eljárást folytathatnak le a szervezet tagjai ellen.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke Toót-Holló Tamás, a Magyar Nemzet volt főszerkesztője, a Mediaworks kulturális részlegének vezetője. Az elnökség tagjai között van Gazsó L. Ferenc, az MTVA és az MTI volt vezetője és Szöllősi György, a Magyar Nemzet Amerikai Egyesült Államokból kitiltott főszerkesztője.

 

Valódi Hírek