Mi történt? Tóth Vera meglepőt üzent a színpadon politizáló húgának (+videó)

Nem akarja mentegetni a testvérét.

Tóth Vera volt a Heti Jégbüfé egyik legutóbbi vendége: az énekesnő a beszélgetés során kifejtette véleményét húga, Tóth Gabi és az ő közelmúltbéli szakításáról, valamint a nagy visszhangról, amelyet az ügy kapott.

Mint mondta:

„Én értem azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ezek a fontosságát hirdette, de ő tényleg így gondolta! Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária.

Ezt valaki mondta róla.

Ő ezt soha nem állította saját magáról, sehol egy újságban nem fogsz erről olvasni. Azért

a Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkolás is történik,

ami szerintem már kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát. Ezzel egy embert simán a szuicid hajlamokba lehet belekergetni.

És nem mentem fel! Mert minden ember hibázik,

és ez az emberi életnek a része, hogy igenis hibázunk, és tudom, hogy amit ő éppen kijelent, ő tényleg abban van.”

Húga stílusváltásával kapcsolatban elmondta, hogy ez mindig éles nála, amikor viszont a politika beleszövi magát a képbe, még élesebbnek tűnik. Megjegyezte: hisz a mértéktartásban, és ezt testvérének is igyekszik átadni.

Tóth Gabi politikai szerepvállalásáról úgy nyilatkozott, hogy a régi slágerekben is érződött a rendszerellenesség, például Koncz Zsuzsa vagy Bródy János dalainál.

„Ha ők megcsinálják, akkor tőlük hitelesnek érzed azt, hogy politizálnak, akár most is, mert ők mindig magukra vállalták ezt a szerepet. Gabitól nem érezték hitelesnek az emberek, hogy esetleg valamilyen pártnak valamilyen hitvallását képviselje, tőle nem fogadják ezt el.

És én azért mondom azt, hogy aki olyan, mint a Bródy vagy a Koncz, ott rendben van ez, mert ott az a brandnek az egyik része. De ahol nem feltétlenül muszáj, és nem a branded része, hanem az a branded része, hogy te a közönségnek énekelsz – legyen az fekete, fehér, zsidó, keresztény, bármi –, azt ne oszd meg, az a zenédet szereti.

A zene a béke kulcsa, amiben megnyugszunk.

Én nem azt mondom, hogy ne politizáljon, ne foglaljon állást egy zenész, de én nem tartom jó ötletnek.”

– mondta az énekesnő húgáról, aki a tavalyi kampányidőszakban feltűnt a Fidesz rendezvényein, ahol színpadra is állt Orbán Viktorral.

Szerinte húga nem divatból énekli meg a politikai véleményét, csupán ebben érzi jól magát. Mint mondta, édesanyjuk is félti a testvérét, de Gabi felnőtt nő, azt csinál, amit akar.

Saját nézeteivel kapcsolatban elárulta: hisz a családban és a házasságban, ezért is állt oltár elé.

(via 24.hu)

Kapcsolódó cikkek:

Valami készül? Egyetlen szóval üzent Tóth Gabi, de ezzel mindent elárult

Ez fájhatott: Tóth Gabit úgy megfricskázta Krausz Gábor, mint még eddig soha (+fotó)

https://nyugatifeny.hu/2023/09/08/mi-tortent-krausz-megbocsatott-volna-toth-gabinak-de-valami-egeszen-varatlan-derult-ki

Valódi Hírek