Áll a bál: Az ismert teológus lerántotta a leplet Borkai Zsolt luxusjachtos botrányáról

Erről eddig nem nagyon lehetett hallani.

Perintfalvi Rita Facebook-oldalán közölt bejegyzésében hívta fel a figyelmet egy fontos részletre Borkai Zsolt luxusjachtos botrányával kapcsolatban. A katolikus teológus felidézte, hogy vasárnap sok év után először nyilvánosan megszólal a tévében a volt polgármester felesége egy exkluzív interjú keretében, amelynek során arról beszél majd, „nőiességében” mennyire megalázta a Győrben polgármesterként újrázni készülő Borkai.

Jelezte, „érdekes módja ez a kampánynak”, majd kifejtette azt is, mit tart a legproblémásabb aspektusnak az interjú kapcsán.

Perintfalvi Rita bejegyzését alább változtatás nélkül közöljük:

„🤞Kommentár a Borkai ügyhöz: A POLITIKUS MEG A K*RVA ABSZOLÚT NO-GO!❗️(+18)

Ennek a kommentárnak az apropóját Borkai Zsolt luxusjachtos prostizása adja, aki 2019-ben vagy féltucat prostituált társaságában vezette le a napi stresszt, porn*filmekbe illő »történések« közepette.

A dolog aktualitása az, hogy vasárnap, sok év után először nyilvánosan megszólal a tévében felesége egy exkluzív interjú keretében és elmondja, hogy »nőiességében« mennyire megalázta a Győrben polgármesterként újra indulni készülő férje. Érdekes módja ez a kampánynak!? Az biztos, hogy az egész ország a sztorit figyeli, szinte minden sajtó lehozta a hírt a közéleti lapoktól a bulvár legaljáig az összes, mind a kormánysajtó, mind pedig a független, illetve az ellenzéki felületek.

No, ez nem is csoda! Hiszen van a sztoriban sz*x, van benne bánatos tekintetű megcsalt feleség, bűntudattól meggyötört férj, sőt váratlan fordulatként még bekerül a képbe az ellenzéki érzületű emberek körében is oly szimpatikus Várszegi Asztrik ex-főapát. Hát kit ne érdekelne a sztori!

Arra is gondolhatnánk, hogy mindez zseniális kampányfogás, ügyes szerecsenmosdatási kísérlet. Vajon az? Nyilván, hogy az! Mi más? S még az is lehet, hogy a fátyolos tekintetű arának

sikerül meggyőznie a közönséget arról, hogy férje jó ember, sőt igaz keresztény.

Ahogy ő megbocsátott, úgy kell az embereknek is megbocsátaniuk neki és persze ezután majd meg is választani polgármesternek. És még az is lehet, hogy jobban képviselné Győr város érdekeit, mint a jelenlegi Fideszes polgármester Dézsi Csaba András, akiről csak rosszat hallani. Mégis! Van a történetben valami, ami megbocsáthatatlan egy politikusnak és amiről soha nem szabad megfeledkezni. No, de mi is az?

Mielőtt rátérnék erre, megjegyezném, hogy már 2019-ben sem zavarta a győrieket a kitört sze*botrány, hiszen megválasztották Borkait. Persze tisztelet azoknak a győrieknek, akik helyesen reagáltak és nem támogatták! De

a tény, hogy egy ilyen durva botrány után megválasztották az egyik legsúlyosabb látlelet Magyarországról

és politikában uralkodó erkölcs állapotáról. Hiszen azt mutatja, hogy a magyar választókat – legalábbis a győriek egy jó részét – nem zavarja az, ha egy komoly pozícióért induló politikus luxusjachton gruppensze*el a summás pénzekért odarendelt k*vákkal.

Milyen nagyvonalú, hogy legalább nem közpénzekből fizette őket!

Borkai felesége, Myrtill asszony azt vallja, hogy soha nem nézte meg a videót. Hát ezt meg is értem. Én megnéztem. Sőt megmutattam anyámnak is, aki vidéki, konzervatív, jobboldali szavazó. Mert tesztelni akartam a hatást.

Hát majdnem elájult az undortól!

Anyám persze életében még soha nem látott porn*t, ahogy valószínűleg Borkai felesége sem. Így nem ajánlanám neki, hogy megnézze férjét, ahogy kutyapózban hátulról keményen tolja az egyik művésznőt, aki éppen nagy alakításban van, mert azt játsza, hogy nagyon élvezi. De legalábbis hangosan. No,

nekem ezzel a jelenettel van a legnagyobb bajom!

Mélyen beleégett a retinámba. S nem csupán az, hogy Borkai rettenetesen gusztustalanul fest az adott pozitúrában, hanem hogy pont úgy bánik azzal a nővel, mint egy állattal. Úgy értem, állatokat látni így szexelni, emberekhez szerintem méltatlan. Az, hogy a porn*ban ezt adják el a férfiaknak, már az is óriási probléma. Tehát a gondom nem esztétikai,

hanem erkölcsi.

Az a férfi, akiről egy ilyen videó kikerült, a szememben örökre elvesztette a hitelességét, mint politikus! Miért? Azért, mert aki így tud »hozzáérni« egy nőhöz – és nem számít, hogy az a nő egy prosti – az megtanulta, hogy

pénzért bármit megtehet bárkivel!

Bármit. Meg is d*ghatja, mint egy állatot. De tehet ennél többet is. Hiszen a másik ember csak egy tárgy a számára, akivel azt csinál, amit csak akar. Na, itt van az erkölcsi probléma lényege!

Nem lehet politikus az, aki elhiszi, hogy teljhatalmában áll úgy bánni az emberekkel, ahogy csak akar, ha éppen meg tudja fizetni!

Nem lehet politikus az, aki képes tárgyiasítani egy másik embert!

Nem lehet politikus az, akinek vonagló meztelen testét egy ország látta, mert ezzel nem csupán a saját méltóságát vesztette el, de egyúttal meg is sértette a választói méltóságát, mégpedig örökre.

Hiába a bűnbánat, hiába a megértő a feleség.

Vannak dolgok, amelyeket nem lehet visszacsinálni❗️

Fotó: Borkai Zsolt és felesége”

(Perintfalvi Rita/Facebook)

Valódi Hírek