Vége a várakozásnak: Kitálalt Borkai Zsolt felesége (+videó)

Nem marad csendben.

Az első gondolata az volt, hogy elválik a férjétől Borkainé Havassy Myrtill, azonban mégis megbocsátott férjének, mert nagyon szereti őt – hangzik el a drogos orgián lebukott győri expolgármester feleségétől az ATV Heti napló című adásában. Az interjút a csatorna csak a műsor vasárnapi esti sávjában fogja megjeleníteni, azonban egy rövid részletet már csütörtökön este megosztottak az abban elhangzottakról.

Nagyon megalázott. Egy nőt a nőiességében megalázni, ez a férfiak részéről a legcsúnyább dolog

– jelentette ki Borkai neje, aki nagyon nehezen viselte az eset nyilvánosságra kerülését követő időszakot.

A botrányt követően egy darabig úgy érezte, gyűlöli a férjét, sőt, az első gondolata az volt, hogy elválik tőle.

A megpróbáltatáson a férje iránt érzett szeretete segítette át, így végül megbocsátott a csalfa Borkainak. Mindemellett arra is szükség volt, hogy a férj is ugyanannyira küzdjön a Havassy Myrtill bocsánatáért – mondta.

A felvételek kirobbanását követően rövid időn belül Várszegi Asztrik nyugalmazott pannonhalmi főapáthoz látogattak el, akinek a segítségét kérték a házassági válságuk megoldásához. Várszegi volt az, aki 1989-ben az egyházi esküvőjükkor megeskette a házaspárt. Az ő segítsége sokat jelentett a Borkai házaspárnak, így végül Havassy Myrtill könnyebben megbocsátott férjének.

A teljes interjút a vasárnap 19 órakor kezdődő Heti naplóban lehet látni az ATV-n. A csatorna addig a műsor előzetesét ajánlja a nézőknek, amelyet alább lehet megnézni:

Valódi Hírek