Mi lesz most? Miniszteri lelépése után először akadt ki Varga Judit, most viszont nagyon

Elege lett ebből.

Beszámoltunk róla, hogy az Európai Parlament szerdán olyan nyilatkozatot adott ki, amelyben többek között Szijjártó Pétert is elítélték a Fehéroroszországgal kapcsolatos politikája miatt. Az üggyel kapcsolatban azóta Szijjártó Péter mellett Menczer Tamás is megszólalt, előbbi az EP alelnökének korrupciójára mutogatott, utóbbi pedig erélyesen megvédte a magyar külgazdasági és külügyminisztert.

Varga Judit ezúttal az Európai Parlament tekintélyes erejének számító liberális Renew Europe-frakció kezdeményezését bírálta indulatosan, amelyet az EU jövője szempontjából „vészjóslónak” tart a volt igazságügyi miniszter. A jövő évi EP-választás Fidesz-listavezető – helyesírási hibákkal tarkított –posztja szerint a liberálisok és a kezdeményezést támogató baloldali képviselők „el akarják lopni” (sic!) a demokráciát.

Varga Judit írását változtatás nélkül idézzük alább:

Guy Verhofstadt és kóros hungarofóbiában szenvedő társai, azaz az európai balliberális oldal ma bemutatták az Unió jövője szempontjából vészjósló javaslatukat az Európai Parlament Alkotmányügyi Bizottságában (AFCO).

Az európai baloldal el akarja lopni a demokráciát és az európai szerződések módosításával eltörölné az egyhangú döntéshozatal intézményét a Tanácsban, amely megszűntetné (sic!) az európai eszmét is megtestesítő konszenzus kultúráját. Arról nem is beszélve, hogy teljesen kizárná a kisebb tagállamokat a döntéshozatalból.

Verhofstadt és cinkosai álságosan az EU jövőjéről szóló konferencia megállapításaira, az európai emberek érdekeire és a bővítés szükségességére hivatkoznak. De valójában a szerződésmódosítással több hatalmat adnának a korrupciós botrányokban fürdő Európai Parlamentnek.

Javaslatuk egy birodalmi törekvés, amely egy antidemokratikus és nemzetek feletti szuperállam felé mozdítaná el a közösséget, ahol az ideológiailag vezérelt baloldal bármit le tudna nyomni a nemzetek torkán.

Mielőtt a nemzetközi baloldal nagyon elbízná magát, a magyarok és az európai emberek még elmondhatják milyen világban szeretnének élni. Egy központosított szuperállamban vagy egy működő demokráciában. Készüljünk az EP-választásra! 🇭🇺🇪🇺✌🏻

(Varga Judit/Facebook)

Valódi Hírek