Drámai videót posztolt Schobert Norbert: Egy hajszálon múlott a fitneszguru élete

Megrázó!

Schobert Norbert két évvel ezelőtt sztrókot kapott. A fitneszguru a saját házuk előtt esett össze, a rosszullétét a biztosági kamerájuk is rögzítette. A megrázó felvételt Schobert a Facebookra posztolta.

„Többen írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a másodok covid oltás után is lázas voltam. Elmentem futni, nem szedtem véralvadás gátlót. Eljött a pillangó hatás. Ha Réka 8 és fél éve nem beszél rá Hacsira, nem élnék.

Most már nem vagyok olyan bőbeszédű, mint voltam.

Még nem 100% a jobb kezem. Egész életemben valami ellen harcoltam. Rosszul tettem. Most valamiért kezdek harcolni. Szolgálatba helyezem magam. A haza szolgálatába. Egy teljesebb élet, elfogadás, megértés, szeretet, őszinteség”

– írta a fitneszceleb.

A videón látszik, ahogy Schobert összeesi, többen elmennek mellette, de az éppen hazaérkező szomszéd segít neki. Majd megjelenik a fitneszguru felesége, Rubint Réka is. Kb. 50 perc telik el mire megérkezik az orvosi ügyelet. A rosszulléttől számítva végül körülbelül egy óra elteltével Schobertet hordágyon elviszik. A megrázó felvételt >>IDE<< kattinva tudod megnézni.

Valódi Hírek