„Hogy van pofája önnek egyáltalán idejönni?!” – Rákay Philip súlyos dührohamot kapott Kötcsén (+videó)

Elvesztette a kontrollt a producer.

Rákay Philipnek alaposan felment a vérnyomása Kötcsén, ahol egy tüntetőt futóbolondnak nevezett, de az újságírók kérdései miatt is rendkívül hamar sűrű köd lepte el az elméjét. A fideszes megmondóember a rendezvényen belefutott Szabó Bálintba is, aki a tavalyi pikniken Pintér Sándor belügyminiszter útjába állt – derült ki az rtl.hu beszámolójából.

Rákaynál az verte ki a biztosítékot, hogy a kérdező újságírók között kiszúrta a 444.hu egyik munkatársát. A kormánypárti „producer” arról magyarázott – elismerve, hogy nem tudja értelmezni az irónia fogalmát –, hogy a portál „undorító, lejárató, ocsmány, bodyshaming” anyagot közölt az Origo főszerkesztőjéről.

„Hiába mosolyognak”

– szólt oda a többi újságírónak, elpanaszolva, hogy egyetlen médium képviselője sem határolódott el az írástól.

A felvételen az látható, amint Rákay megpróbál válaszolni a feltett kérdésekre, ám amikor észlelte, hogy „nemkívánatos elemek” is vannak a kérdezők között, a producer idegrendszere pillanatokon belül összeomlott.

„(…) Ne ne ne ne ne! Én akarom megkérdezni! Nem! Azt kérdezem,

hogy hogy van pofája Önnek idejönni egyáltalán?!”

– cirkuszolt Rákay, akinek hangja ekkor már remegett az idegességtől.

Rákay azt sem értette, hogy „ott a 444-től”, „miért is nem szégyellik magukat egyáltalán”. Közölte: ő még egy levegőt sem hajlandó szívni velük innentől kezdve a szabad ég alatt. Rákay zavarba ejtő műsora során kapálózott, levegőért kapkodott, idegesen gesztikulált és mutogatott, mondandója azonban – minden igyekezete ellenére – végül kínos remegésbe torkollt.

Videó:

Valódi Hírek