DK: Pintér és a fideszes képviselők a bűnözők oldalára álltak azzal, hogy kihagyták az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának meghallgatását

Erre sem voltak hajlandóak.

Kiderült, hogy a magyar adófizetőket meglopó bűnözők oldalára álltak Pintér Sándor mellett a Népjóléti Bizottság kormánypárti képviselői is – fogalmazott Varga Zoltán csütörtöki online sajtótájékoztatóján, miután véget ért a parlamenti bizottság ülése.

A szervezet elnöke közölte: határozatképtelen volt az ülés, szomorú részletek derültek ki. Mint mondta, a belügyminiszter és a kormánypárti képviselők meg sem jelentek az Országgyűlés Népjóléti Bizottságának meghallgatásán.

A találkozón mellesleg számot kellett volna adniuk arról, hogy 3 év után felelősségre vonnak-e bárkit a 300 milliárd forintért megvett, és azóta is raktárakban porosodó kínai lélegeztetőgépek miatt – hangsúlyozta Varga Zoltán.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány kétszeresen okozott kárt a magyar adófizetőknek

a biznisszel: először, amikor túlárazva vették meg a lélegeztetőgépeket, másodszor pedig, amikor fizettek az eszközök tárolásáért is.

Miközben a lélegeztetőgépekre elvert milliárdokból fideszes oligarchák és bűnözők gazdagodhattak, a magyarok fizetése és nyugdíja egyre inkább elértéktelenedett az orbáni infláció miatt – emelte a politikus majd hozzátette:

„Amíg Orbán marad, marad a pazarlás, marad a lopás, marad az orbáni infláció is!”

Hangsúlyozta: a Dobrev Klára vezette szociáldemokrata árnyékkormány felkészült arra, hogy kormányváltás utána letörje az orbáni inflációt, hogy ne az árak, hanem végre a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek.

(Demokratikus Koalíció/Facebook)

Valódi Hírek