Váratlan: Visszavonták a szigorú belépési feltételeket Tóth Gabi fellépésén

Hoppá! Működött a népharag?

Megírtuk, hogy Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes – amelynek egyik tagja, Papp Máté Bence, az énekesnő új szerelme – Oroszlányban fogják szórakoztatni a közönséget a 73. Bányász- és 31. Villamos Napokon, amelyen durva tiltólistát írtak elő.

Szombaton azonban váratlanul közleményben tudatta az oroszlányi Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház, hogy visszavonják azt.

„Egyeztetve a biztonsági személyzettel és a főszervezőkkel (Oroszlány Város Önkormányzatával) – a vasárnapi családi napra – kérésünkre az alábbiakban jutottunk egyességre: nem lesz kötelező a karszalag felvétele. A biztonsági szolgálat e-nélkül is tudja ellenőrizni a megengedett létszámot.

Természetesen megengedett a 0.5 literes műanyag palackos üdítő, víz behozatala. Csak azok a korlátozó intézkedések lesznek érvényben, amelyek valóban a személyi- és vagyon védelmet szolgálják.

A hatóságok által – 1000 fő – felett meghatározott biztonsági intézkedésről a biztonsági személyzet és a szervezők folyamatosan (szükség szerint) tájékoztatást adnak a helyszínen is”

– olvasható a Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház Facebook-oldalán.

Valódi Hírek