Közel sincs vége: Megszólalt a rendőrség a magyar énekesnő párját összeverő, késsel hadonászó nő ügyéről

A napokban anya és lánya kapott hajba.

Mint írtuk, Opitz Barbi és édesapja viszonya koránt sem mondható felhőtlennek: az énekesnő májusban ismét összejött korábbi szerelmével – akiről egyébként a híresség családja állította, hogy elrabolta és bántalmazta a lányt. Tamás, a családfő békejobbot nyújtott a szerelmeseknek, feltéve, ha Albert többé nem bántja barátnőjét, az énekesnőt.

A borsonline.hu kedden arról számolt be, hogy hatalmas balhé volt vasárnap este abban a hetedik kerületi lakásban, ahol az énekesnő és szerelme egy ideje él.

Mint írták, Opitz édesanyja érkezett a párhoz, berontott az albérletbe, ordítozni kezdett, az egyik szomszéd szerint egy kés is előkerült. A szemtanú annyit látott, hogy az énekesnő valahogy kilökdöste a nőt a lakásból, ahol tovább veszekedtek – ekkor vélte látni a szúróeszközt a szomszéd.

A naphire.hu kedden felkereste az édesanyát, aki feldúltan mondta el a véleményét a vele kapcsolatos hírekről. Közölte, még aznap bemegy a rendőrségre, hogy tisztázza magát. A hatóság a hírportálnak az alábbi választ küldte az ügy kapcsán:

„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel összefüggésben a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat, amelyben egy középkorú nőt zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.”

Amennyiben az eljárás során bebizonyítják, hogy az énekesnő anyjával szemben felhozott vádak valósak,

akár 4 és fél év börtönbüntetést is kaphat.

Csontos Zsolt jogi képviselő azonban elmondta, minden ügy más és más, rengeteget számítanak a körülmények, azonban ha valaki büntetlen előéletű, biztos nem kap végrehajtandó szabadságvesztést.

Valódi Hírek