Méretes perpatvar Opitz Barbiéknál: Durván összebalhézott az énekesnő az apjával

Annyira elmérgesedett a viszonyuk, hogy a közösségi oldalakon üzengetnek egymásnak.

Megy az adok-kapok az Opitz-család tagjai között: miután Opitz Barbi újra összejött korábbi szerelmével, Alberttel – akiről egyébként az énekesnő családja állította, hogy elrabolta és bántalmazta lányukat –, Tamás, a családfő pár napja TikTokon üzent a párnak.

A videóban Barbi édesapja arról beszélt, hogy átgondolta a dolgokat; látja, hogy a lánya szerelmes, és nem akar vele rossz viszonyban lenni.

Felajánlotta a párnak, hogy

látogassanak haza,

és beszéljék át a történteket.

Ha nekem megígéred, hogy Barbit soha többé nem bántod (…), akkor megbocsátok”

– jelentette ki az énekesnő apja.

A videó előzménye, hogy Tamás szintén a TikTokon fakadt ki azzal kapcsolatban, hogy lánya és Albert ismét egy párt alkot. A felvétel már nem érhető el, de a borsonline.hu idézte az édesapa szavait:

„Kislányom, amit ma láttam újságcikket, amit elmondtál erről a mocsokról, az igaz? Nem te mondtad el nekem, hogy fojtogatott? Azért kell egész életemben szenvedjek, mert féltelek attól, hogy egy nap majd megöl az a rohadék?”

– fogalmazott Tamás.

Barbi a videóra Instagramján reagált. Ahogy a borsonline.hu írta, az énekesnő szerint az apja fenyegette őt, párját, sőt rajongóit is.

„Ez a nagy szeretet? És ez csak egyetlen egy példa. Nem is akarok regényeket írni. Meg úgy próbálsz lejáratni mindenkit, hogy még hazugságokat is előadsz, eltúlzod a valóságot, és ilyenekkel szerepelsz egy országnak?”

– fogalmazott Barbi.

Tamás friss videójában ugyan békejobbot nyújtott a fiataloknak, de próbálkozása egyelőre

sikertelennek bizonyult.

A Borsnak arról nyilatkozott, hogy a vádak ellenére szereti gyermekét, aki nem is sejti, mekkora fájdalmat okozott neki.

„Érdekes, hogy a másik lányomnak, Ginának más a véleménye. Ő egy okos nő, biológus. Sírva hívott fel, hogy a Barbi hogy mondhatott ilyet rólam, mikor mindig a tenyeremen hordoztam őket, segítettem nekik… Aztán ország-világ előtt meg lettem alázva.”

– mondta az édesapa, akinek a falujában dúlnak az indulatok a történtek miatt. Sonkádon óriási a felháborodás, szerinte hamarosan el kell költöznie a településről.

@user94430363559335♬ eredeti hang – Thomas

(Thomas/TikTok)

Valódi Hírek