Schmidt Mária úgy látja, létezik egy szűk kör, amely mindenkit lát és ellenőriz

Nevezni kellene a hülyeségmondó-versenyen.

Azt megírtuk, hogy Kövér László azt mondta a fideszes Tranzit Fesztiválon: „kipróbáltuk a kommunizmust, most elkerülnénk”.

A beszélgetésben Schmidt Mária is részt vett. Ő sokáig azt hitte a világ, hogy a kommunizmus eszmerendszere csak keleten tud szárba szökkenni, de a 90-es évek után új erőre kapott nyugaton.

Szerinte így jöhettek létre a BLM vagy az LMBTQ mozgalmak, amelyek ugyanolyan agresszívak, mint a cancel culture, amely a „leképezése a Kínában megtapasztalt kulturális forradalomnak”. Kiemelte, hogy ezek az előző évezredek kultúráját igyekeztek teljesen megsemmisíteni.

„Visszafordítani az őrületet nem lehet, az ismert múlt kezd eltűnni a marxizmus jegyében, a megőrzött bástyát talán meg lehet tartani. Ma Isten nélküli tökéletes társadalmak épülnek,

a világ a totális diktatúra felé halad, ahol mindent lát, mindent ellenőriz egy nagyon szűk kör, s e receptért még Kína is sorba fog állni”

– vélekedett a Terror Háza igazgatója.

Egyébként Schmidt nemrég azt mondta, hogy a nácizmust baloldali ideológia, és szerinte Ukrajnában nincs háború. Németországról meg azt állított, nem is létezik.

Valódi Hírek