Várkonyi Andrea teljesen kiakadt a kritikák miatt: „Tényleg ennyire nem számít már a valóság?!”

Változnak az idők.

Mielőtt hozzáment a gázszerelőből lett milliárdoshoz, Várkonyi Andrea még egészen máshogy nyilatkozott a luxushajókázásról. Két évvel ezelőtt ugyanis Instagram-posztban kérte ki magának, hogy ő ilyesmin bulizna – szúrta ki Hadházy Ákos.

Akkor arról szól a fáma, hogy egy balatoni luxusvitorláson tartotta a lánybúcsúját.

„Exkluzív lánybúcsú egy balatoni luxusvitorláson?!?🙄Tessék??😳Tényleg ennyire nem számít már a valóság? Még mindig meglep a bulvársajtó kreativitása. A tisztánlátás kedvéért: volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, hanem egy barátnőm lakásának teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét”

– írta 2021-ben az ország leggazdagább férfijének felesége.

Mostanra azonban ez mintha kicsikét megváltozott volna. A gerlepárt ugyanis egy 62 méter hosszú luxusjachton fotózta le a sajtó augusztusban. Mint kiderült, családi nyaralás alkalmával hajókázták be Dél-Olaszországot. A Rose d’Or (Arany Rózsa), Mészárosék „vízi fenevadja” 27 milliárd forintba kerül.

Várkonyi azóta már megszerette az átlagember számára felfoghatatlan luxust

– írta Hadházy.

„A gazdagság nem bűn, a bűn az, ha valaki a politikának köszönhetően , manipulált közbeszerzéseken keres mesés vagyonokat és ahelyett, hogy meghúzná magát, még provokál is minket a kérkedésével.

Közben pedig kacagjunk jókat azokon a fideszeseken (lásd: Pesty László), akik kezdenek morgolódni a »Lölö jelenség« miatt, de azt állítják -talán el is hiszik-, hogy ez nem a Főnök tudtával és beleegyezésével történik. Jaj, dehogynem”

– fogalmazott a független képviselő.

Az, hogy egyre jobban szemet szúr – még a NER-ben is (!) – Mészárosék rongyrázása, mi sem mutatja jobban, hogy a hétfőn maga a kancelláriaminiszter szólt be a gázszerelőéknek. Gulyás Gergely azt üzente, hogy kisebb hajót és nagyobb szerenységet várna el tőlük.

Pár hete az ősfideszes Pesty László Tusványoson említette az úgynevezett „Lölő-jelenséget„, amit – mint utóbb kiderült – néhány fideszes irdatlan pénzszórására és luxuséletvitelére értett.

Egyelőre pontosan nem tudni, hogy a Lölő-jelenségbe ki tartozik bele, de Pesty egy interjúban megemlítette Szíjj Lászlót, aki egyébként Orbán Viktor milliárdos nagyvállalkozó haverja. Amúgy az ő luxusjachtján, a Lady MRD-on fotózták le Szijjártó Pétert.

A dokumentumfilmes egyebek mellett kedden arról beszélt, hogy szeptemberben borul a bili: olyan neveket fog közölni, akiknek BTK-s bűncselekmények köthetők.

Valódi Hírek