Videóval: Alig szakított a férjével Tóth Gabi, máris üzent a házasságról a nővére, Vera

Ezt jobb, ha a magyar Madonna is észben tartja.

Folyamatosan beszámolunk a Tóth Gabi szakításával kapcsolatos történtekről. Krausz Gábor még két hete sem mondta ki, hogy véget ért a Tóth Gabival közös házassága, azonnal felbolydult az élet a NER-kedvenc énekesnő körül. Gabi Papp Máté Bencével, a Fricska táncegyüttes művészével szűrte össze a levet, akivel nyaralni is együtt voltak.

Véletlen egybeesés, hogy Gabiék szakításával szinte egy időben kötött házasságot Tóth Vera párjával, Pauli Zoltán gasztronómiai szakértővel. A testvérével ellentétben botrányoktól mentes pályaívet bejáró Vera a házasságról nyilatkozott a Tények Plusz stábjának, és sejtelmesen üzent:

Azt gondolom, hogy a házasságnak van súlya.

Tudom, hogy nagyon sokan nem értenek ezzel egyet, de én mindig hittem ennek szentségében és súlyában. Nem az van, hogy kiválasztottalak téged, hogy te vagy a csajom, én meg a pasid, hanem

az életemet adom a kezedbe.

Szerintem ez a legszebb dolog a világon, amivel megtisztelheted a másikat és magadat is

– mondta Tóth Vera.

A TV2 riporterének arról is beszélt, nagy kaland volt az esküvője, ugyanis Palkonyán sárral és megközelíthetetlen hellyel kellett szembesülniük, így nagyon rövid idő alatt volt szükséges újratervezniük a rendezvényt. Emiatt a költségeik is duplájára rúgtak az eredeti elképzeléshez képest, de nem bánja, hogy végül így alakult.

Vera hivatalos neve immáron Pauli-Tóth Veronika; ez szerepel a személyi igazolványában. Mindennek ellenére megnyugtatta a rajongókat: művészként továbbra is a leánykori nevét fogja használni.

{M}ind a ketten arra vagyunk berendezkedve, hogy lesz gyermekünk. Zoli, a párom, szerintem nagyon jó apuka lesz, én meg nagyon jó anyuka, mert zsigerileg bennem van az anyukavér”

– felelte a gyermekvállalást firtató kérdésre az énekesnő.

(Tények Plusz/Nyugati Fény)

Valódi Hírek