Mi az Isten történik Győrben? Borkai Zsolt ünnepélyes visszatérése után újabb botrányhős szállt partra

Világváros!

Beszámoltunk Borkai Zsolt visszatéréséről, amely hónapok óta lázban tartja a győrieket. Ismert, hogy a jachtos orgián lebukó exfideszes expolitikus újra városvezetői babérokra tör: a 2024-es önkormányzati választáson újra el kívánja nyerni a Duna-menti megyeszékhely lakóinak szívét.

A tavalyelőtt letartóztatott, 21 bűncselekmény elkövetésével megvádolt, 322 millió forintos károkozás elkövetésével meggyanúsított Fekete Dávid a börtön és a házi őrizet után immáron szabadon járhat-kelhet Győrön belül, de a gyermekeiért a 26 kilométerre fekvő Lébénybe is elmehet. Úgy tűnik, Fekete múltján nem esett akkora csorba, hogy az karrierjében törést okozzon: szombat este ugyanis a győri Szentlélek téren léphetett fel impozáns közönség előtt.

Volt bennem némi aggodalom, hiszen nem tudhattam, hogyan fogad majd a közönség azután, ami velem történt. Mielőtt felmentem a színpadra, felkonferáltak, az emberek pedig tapsolva, füttyögve és sikítva fogadtak. Úgy éreztem magam, mint amikor anno a Megasztár után nagykoncertet adtam.

Három év kihagyás után újra átélni ezt, egy ekkora színpadon elképesztő érzés volt!

Azt mondta, sokan csak miatta érkeztek a győri rendezvényre. Mindemellett azt is megjegyezte: egyelőre szabadon csak Győr városában mozoghat, a szombati koncert annyira sikeres volt, hogy már máshonnan is érkeztek felkérések a fellépésre.

(borsonline.hu/Nyugati Fény)

Valódi Hírek