Hatalmas csavar Fekete Dávid tárgyalásán: Komoly döntést hozott a bíróság az egykori megasztáros ügyében

Nem pont erre számított.

Fekete Dávid csütörtökön újra bíróság elé állt, ugyanis 21 vádpontban vádolják, többek között nagy összegű csalással is. A Győri Járásbíróságon többek között az egykori megasztáros

házi őrizetéről is döntöttek.

A Blikk tudósításából kiderült, hogy a tárgyalás egy tanú kihallgatásával kezdődött, aki két vádpontban volt sértett. Elmondása szerint egy S Mercedes márkájú autót bízott Dávidra, hogy adja el. A sértett férfi azt is kiemelte, hogy ő a párja annak a hölgynek, aki állítja, hogy három részletbe összesen 55 millió forint baráti kölcsönt adott az énekesnek, ám a pénzt végül nem kapta vissza.

Ezt követően a két sértett szembesítése következett,

ugyanis a vallomásuk több pontban eltért egymástól, majd a Fekete Dávid által benyújtott videós bizonyítékokat mutatták be.

Dávid védője ezután indítványozta, hogy helyezzék szabadlábra az énekest, ugyanis jelenleg győri otthonában van házi őrizetben. Ezt a kérést az ügyészség elutasította, inkább

a házi őrizet enyhítését javasolták,

amit végül a bíróság el is fogadott.

Tehát jelenleg úgy néz ki, hogy az énekes Győr közigazgatási területén belül bármikor szabadon mozoghat, illetve bármikor elmehet a két fiáért, akik a közeli Lébényben élnek.

Fekete Dávid egyébként a Megasztár negyedik évadjában szerepelt: második helyezést ért el a versenyen

Valódi Hírek