Ez súlyos: Újra megszólalt a sz*xbotárnyhős Borkai Zsolt – keményen kiosztotta válása miatt Tóth Gabit (+videó)

Szerinte Győr régen jobb volt.

Arról hírportálunk is beszámolt, hogy Győr egykori polgármestere, Borkai Zsolt bejelentette: újra fog indulni a polgármesteri székért, méghozzá független jelöltként.

A sz*xbotrányba keveredett politikus kiemelte: miután kikerültek róla a felvételek, évekig maga alatt volt,

ám mostanra lelkileg rendbe jött és szeretné visszavenni a várost.

A botrányhőssel most a Népszava készített interjút, amelynek keretében Borkai állást foglalt Tóth Gabi és Krausz Gábor válásával kapcsolatban is, de Varga Juditnak is üzent. Borkai elmondta, ő egyáltalán nem bűnösebb azoknál, akik mondjuk elválnak.

„Amikor a család fontosságáról beszélünk azokkal az emberekkel, akik minden probléma elől a válásba menekülnek, minden rendben van?

Az kiállhat, aki Isten színe előtt kimondta a boldogító igent, aztán elválik?”

– kérdezte Borkai Zsolt.

Hozzátette: ő teljesen nyugodtan tartana beszédet bármelyik győri iskolában a gyerekek előtt is, ha erre kérnék föl mondjuk egy pedagógusnap alkalmából.

Az egykori városvezető elmondta, azért ment el az orgiára, mert bizony ő is „halandó”, ám annak nagyon örül, hogy később a családjával rendezni tudta az ügyet. Szerinte az kellemetlen lett volna ha a botránya végül válással ér véget, ám ezt végül elkerülték.

Ezt követően az expolgármester erőteljesen bírálta utódját, Dézsi Csaba Andrást: a sz*xbotrányhős úgy véli, hogy Dézsi rossz útra vezette a várost, miközben amíg ő volt a polgármester, addig Győr „bezzegvárosnak” számított, ám mostanra nem nevezhető annak.

Valódi Hírek