„Ezt egy hurrikán sem tépné szét!” — Így reklámozta pár hónapja a házasságát Novák Katalin oldalán Tóth Gabi

A Fidesz-kormány „Házasság hete” nevű akcióját promotálta.

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításától visszhangzik a hazai média. Mi is megírtuk, hogy Krausz szerdán délután jelentette be, hogy 6 év után elválnak Tóth Gabival.

Az énekesnő nem sokkal később Instagram-oldalán kommentálta a történteket, azt állítva: gyermeküket a válás után is közösen nevelik majd.

A hirtelen szakítás azért is váratlan, mert idén februárban, a „Házasság hete” alkalmából Tóth Gabi még nagy mellénnyel osztotta az észt a Novák Katalinhoz köthető kormányzati propagandaoldalon, a csalad.hu-n közzétett írásában.

„Igyekszem majd nem túl csöpögősre írni, de nem ígérhetek semmit”

– kezdte írását Tóth, aki a Krausz Gáborral való házasságával kapcsolatban úgy fogalmazott:

„(…) Olyan erős szövetség van köztünk, hogy egy hurrikán sem tépné szét.

Szikla szilárd alapokra épült a kapcsolatunk, ugyanakkor még mindig meg tudjuk lepni a másikat. A Krausz legalábbis engem nagyon. És igen, baromi jókat szoktunk veszekedni, és elárulok egy titkot, káromkodni is szoktunk, mint a kocsis, amolyan olaszos/magyaros virtussal, de pont ilyenkor fontos, hogy milyen alapokra épül egy kapcsolat.

Ha minden alkalommal megsértődnénk egymásra, amikor veszekszünk, akkor már biztosan nem lennénk együtt. De mi jól kiüvöltözzük magunkat, aztán duzzogunk pár órát, majd minden megy tovább. És ezt meg tudjuk ismételni többször is egy héten, de a lényegen nem változtat, a szövetségen, aminek igenis van jelentősége.

Igenis fontos, hogy felvettem a nevét, és a mai napig el tudok érzékenyülni, ha a gyűrűmre nézek”

– vélte az énekesnő, aki kifejtette: a szimbólumoknak számára „van jelentősége”.

„Arra emlékeztetnek, hogy összetartozunk és különös jelentéssel bírnak, ezért nagy becsben tartom őket. Amit azonban még nagyobb becsben tartok, azok a pillanatok, amikor ráeszmélek, hogy mennyire szerencsés vagyok. Amikor lopva figyelem a két imádott lényt, ahogy egymásra néznek (…)”

– írta.

Majd arról is elmélkedett, hogy ő is kap férjétől olyan megnyilvánulásokat, amiket a kapcsolatuk elején nem gondolt volna, „hogy valaha képes lesz adni”.

„Azt tudtam, hogy ha szeret, akkor nagyon szeret, de abban nem voltam biztos, hogy ki is tudja mutatni valaha. Adtam neki időt, hogy először kialakuljon benne az érzés, azután ízlelgesse, majd megszokja és végül hagyja felszínre törni. Nem mondom, hogy mindig könnyű volt, mert persze néha én is siettetni akartam. Néha én is aggódtam, hogy megnyílik-e valaha nekem ez az ember, és képes lesz-e feltárni a szívét annak minden bánatával, félelmével, örömével, szorongásával. És képes lett”

– fejtette ki, majd házasságukkal kapcsolatban is megosztotta érzéseit.

„Szeretem, hogy részese lehetek, ahogy férjjé válik. Mert nem leszünk attól azonnal jó házastársak, hogy aláírjuk a papírokat. Senki nem tudja, hogyan kell jó férjnek vagy feleségnek lenni, azt idővel megtanuljuk. Jó társakká válni idő kell, jó apává válni pedig még több idő és odafigyelés. Viszont nem csak én adtam időt neki, a Krauszom is kivárta, hogy elmúljon az az időszak, amikor egy baba igazából csak az anyukájára vágyik és az anya is csak a gyermekére. Amikor olyan erős az anya-gyermek kötelék, hogy abban szinte nincs is helye egy harmadik személynek.

Ebbe sok férj nem tud beletörődni és nehezen viseli, hogy a párja már nem csak neki szenteli az idejét, vagy ami még rosszabb, a figyelmét. Nyilván a Krauszomnak sem volt könnyű, hiszen ő sem a türelméről híres, de valahogy túljutottunk ezen az időszakon is,

és nem meggyengült, hanem megerősödött a kapcsolatunk.

Mert már nem »csak« lángolunk, hanem folyamatosan őrizzük azt a bizonyos parazsat. Már nem csak a szexi pasit látom benne, hanem a gondoskodó férjet, az óvó apát, az érzékeny társat és a mindenre elszánt családfőt. És szerintem erről szól a házasság. Örülök, hogy Te vagy a férjem, Krauszom!”

– írta korábban Gabi.

Valódi Hírek