Bitang nagy csörte: Váratlanul nekiesett a Fidesz csinovnyikja Karácsony Gergelynek

Közel sincsenek egy hullámhosszon.

„Vasárnap estig szabad a rakpart!”

Karácsony Gergely a napokban a közösségi oldalán emlékeztetett, hogy hétfőtől a Pesti alsó rakparton forgalomkorlátozásra kell majd számítani az augusztus 20-ai nemzeti ünnep miatt. A főpolgármester posztjában kiemelte, hogy a fogalomkorlátozásoknak nincs közük a Fővárosi Önkormányzat eseményeihez.

Wintermantel Zsolt szerint azonban Karácsony

„mindent elkövet, hogy belerúgjon valahogy a magyar nemzet ünnepébe”.

A Fidesz politikusa szerint ugyanis a főpolgármester a kormányra mutogat a rakpart lezárása miatt. Karácsony korábban közölte, hogy a szakmai szervezetek támogatják a szóban forgó szakasz gyalogossá tételét, így az autósok búcsút inthetnének a Pesti alsó rakpartnak.

Wintermantel úgy véli, a főpolgármester hozzáállása „álszent és hazug”. A budapesti Fidesz frakcióvezetője szerint Karácsony kénye-kedve szerint zárja le a rakpartot, a nemzeti ünnep alkalmával pedig „kicsinyes posztokkal” próbálkozik – összegezte Wintermantel véleményét a hirtv.hu.

A főváros mellesleg korábban többször átadta a gyalogosoknak a rakpartot, idén először március 18-án és 19-én nyílt meg a terület a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt.

Valódi Hírek