Ez most komoly? Várkonyi Andit jól felpumpálta a férje, most már tele a buksza

Szépen megszaladt neki.

Mészáros Lőrinc feleségének – Várkonyi Andreának – reklámügynöksége 2022-ben 4,3 milliárd forintos forgalmat, valamint 850 millió forintos profitot könyvelhetett el, mindezt úgy, hogy a cégnek még egy saját honlapja sem volt. Viszont most végre elkészült a Whitedog Media Kft. elnevezésű cég weboldala. A referenciamunkák alapján pedig kiderült, többnyire Mészáros Lőrinc ad munkát felesége ügynökségének – írta az mfor.hu.

A Whitedog az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

  • kampányfejlesztés,
  • filmgyártás,
  • webfejlesztés,
  • social media tanácsadás és management,
  • PR tanácsadás és management,
  • médiatervezés és médiavásárlás,
  • márkafejlesztés,
  • arculatfejlesztés.

Várkonyi cége csomagolástervezés kategóriában a Bosseq és a Chateau de Clotte márkákat tünteti fel. Előbbi nevezetes arról, hogy a balatoni borokat üveg helyett alumínium dobozba palackozza és a Mészáros Lőrinchez köthető Dereszla Balaton Kft. forgalmazza. A Les Salles-de-Castillon településen 1782-ben létrehozott Chateau de Clotte borbirtok francia földhivatali adatok szerint 2021 szeptemberében került hivatalosan Kalocsai László bordeaux-i cége, a Winemajor SAS tulajdonába.

Jelezték, a filmgyártás területén is „kiemelkedő” teljesítményt nyújt Várkonyi Andrea ügynöksége: készítettek már reklámfilmet Mészáros Lőrinc hatáskörébe tartozó Gallio pulykamellsonkának és az MKB Banknak. Ezeken kívül itt készült még el a Mészáros és Mészáros Zrt. építkezéseit bemutató imázsfilm, valamint a Mészáros-érdekeltségekkel gyakran együtt dolgozó, egyébként a Szeivolt-családhoz tartozó Épkar Zrt. tevékenységét bemutató videó is. Kampányfejlesztésben megint az MKB és a Gallio virsli volt a Whitedog megrendelője.

Várkonyi ügynökségével terveztette meg arculatát az Opus Tigáz, Titász és Optesz, valamint a Bükkábrányi Energiapark is, amelyek mindegyikéhez kivétel nélkül köze van Orbán Viktor felcsúti cimborájának, Mészáros Lőrincnek. A Bükkábrányi Energiapark tulajdonosa például a Bükkábrányi Fotovoltaikus Erőmű Projekt Kft., amely a Mészáros Csoporthoz tartozó Status Energy Magántőkealap leányvállalata. Az üzemeltetést és a karbantartást viszont a Mátrai Erőmű Zrt. biztosítja.

A 2020 szeptemberében alapított Whitedog Média Kft.-ben Várkonyi Andrea 75 százalékot tulajdonol, Gergely Judit pedig 25 százalékot. A 2022-es 850 millió forintos nyereségből a tulajdoni hányaduk arányában vettek ki osztalékot a cégből, amely

Mészáros Lőrinc felesége esetében 637 millió forintot jelentett.

 

Valódi Hírek