Gáspár Bea: Amikor lefogytam, azt hittem, enyém a világ. Egy év múlva azonban nagyon megrémültem

Próbált egészségesen étkezni, de visszakúsztak a kilók.

Gáspár Bea pár éve egy komoly beavatkozáson esett át: az operáció után leadott több mint 20 kilót, egészsége is javult, így bátrabban étkezett.

„Amikor lefogytam, azt hittem, az enyém a világ. A vérképemben a vonatkozó értékek rendeződtek ugyan, és végre jól éreztem magam a bőrömben, de a falási rohamaim megmaradtak, ilyenkor ropit ettem.

Egy év alatt suttyomban visszakúszott 10 kiló, tehát már csak a leadott súlyom felét tudtam megtartani. Nagyon megrémültem, mert

jövőre 50 éves leszek és a változókor összes tünetét produkálom,

egyelőre a hőhullám kivételével. De nagyon lelassult az emésztésem, ha össze-vissza eszem, puffadok és vizesedek is”

– fogalmazott a híresség.

Bea igyekszik visszanyerni régi formáját, elárulta, egy természetes étrendkiegészítő segíti a folyamatot.

A showman felesége saját bevallása szerint nem vágyik a szupermodellek alakjára, de mint mondta, szeretne újra szuszogás nélkül lépcsőzni. Továbbá arra vágyik hogy vége legyen a puffadásnak, vizesedésnek.

„Néhány hete ezért úgy döntöttem, életmódváltásra van szükségem, de önmagában az még nem vált be, olyasmire volt szükségem, ami beindítja a fogyást és ebben egy étrendkiegészítő segít.

Mostanra visszatért a normális anyagcserém, és ezzel együtt elindultak lefelé a kilók, olvad rólam a zsír. Most voltam negyvenkilenc, és megfogadtam,

az ötvenet már úgy fogom ünnepelni, hogy nagyon jól érzem magam a bőrömben,

és jól is fogok kinézni”

– határozta el magát Gáspár Bea.

(nlc.hu nyomán)

Valódi Hírek