„Arra nevelem a gyerekeimet, hogy ebből az országból minél hamarabb el kell menni” – Nem kertelt Dietz Gusztáv, amikor a lányairól kérdezték

Kimondta, amire sokan gondolnak.

Arra nevelem őket, hogy ebből az országból minél hamarabb el kell menni, ehhez próbálok nekik megadni mindent

– mondta lányairól Dietz Gusztáv a RTL Reggeli adásában.

A színész annak apropóján érkezett a stúdióba, hogy az Eufória című sorozat fiatal sztárja, Angus Cloud pár napja túladagolásban meghalt. Dietz megküzdött a saját démonjaival, 10 évig heroinfüggő volt, a Reggeli friss adásában is azért beszélt a témáról, hogy ezzel másokon segítsen.

Elmondta: a drogfüggőség miatt a barátai 80 (!) százalékát el kellett temetnie. Ezt nehezen élte meg, azonban az nem viselte meg, amikor őt kellett újraéleszteni drogtúladagolás után, mivel úgy érezte: nincs mit veszítenie.

Dietz Gusztáv elmondta: abban az esetben, ha valaki „nem a Rákay-féle szuperprodukciókban dolgozik„, akkor örül neki, hogy megél a színészi fizetéséből. Megjegyezte: Magyarországon nem olyan könnyű megélni hírességként, mint külföldön.

A műsorban a nyugodt és kiegyensúlyozott környezet megteremtéséről is szó esett. Dietz elárulta, nem érdekli, hogy lányai milyen jegyet kapnak matekból vagy fizikából, de a zene, a sport, valamint a nyelvtanulás kötelező számukra.

A színész ugyanis szeretné, ha gyermekei külföldre mennének, így próbálja ösztönözni őket, és megad nekik minden segítséget, amire szükségük van.

(rtl.hu nyomán)

Valódi Hírek