Mi folyik itt? Schobert Lara Borsodba tette át a székhelyét

Megtalálta a boldogság.

Lapunk is beszámolt arról a csodálatos hírről, hogy Rubint Réka és Schobert Norbi lányára, vagyis Schobert Larára rátalált a szerelem újra , most egy nála 10 évvel idősebb focista személyében.

Réka meg is jegyezte, hogy már lelkesen várja, hogy unokái legyenek.

Egyébként Lara annyira komolyan szerelembe esett, hogy be is lengette júniusban, hogy szeretne „kirepülni” a családi fészekből. Ebben mondjuk sok újdonság nincs, ugyanis a fiatal fitnesz madonna

korábban Hollandiába költözött, akkor éppenséggel ott találta meg élete szerelmét.

Egyébként néhány nappal ezelőtt Lara arról beszélt Kasza Tibiéknek a Szerencsekerékben, hogy „amikor még a szerelmes korszakát” élte, akkor előfordult, hogy akár egy hétre is lelépett otthonról, ezzel őrületbe kergette szüleit.

Schobert Lara érintett Instagram-bejegyzése alább látható:

A legfrissebb hírek szerint viszont olybá tűnik, hogy a történelem a Schobert család életében is „ismétli önmagát”, ugyanis Lara egyre gyakrabban tűnik fel Borsodban, pontosabban Kazincbarcikán.

Mi ebben a különös? Hát az, hogy 30 évvel ezelőtt

Rubint Rékát is a borsodi városba húzta a szíve, akkor benne is erőteljesen lángolt a szerelem tüze.

Egyébként azt érdemes megjegyezni, hogy Lara párja (aki az ifjú luxusdámánál 10 évvel idősebb) a Kazincbarcika SC hátvédje, szóval bizonyára ezért kolbászolnak gyakran Borsod-Abaúj-Zemplén „vármegyében”.

(Tv2/Instagram)

Valódi Hírek