Micsoda meglepetés! Szájer József megnyert egy „rangos” nemzetközi díjat

Gratulálunk!

Szájer József nyerte a Politico nevű rangos amerikai portál „versenyét„, amelyen az elmúlt időszak 11 legkínosabb politikai botrányáról állított ranglistát a szerkesztőség szúrta ki az rtl.hu. A lap a politikus egyedi, országos, sőt világhírűvé lett tornamutatványa után után kényszerült lemondani európai parlamenti mandátumáról.

Mint ismert, Szájer József drogos, ereszes brüsszeli orgiája a volt EP-képviselő búcsúbulijává lett, amiért menekülni próbált a hatóságok elől. Bár mostanáig úgy tűnt, hogy Szájer végképp búcsút intett professzionális politikai karrierjének, Deutsch Tamás és Kocsis Máté már visszatapsolnák a színpadra. Ez arra utal, hogy a nem túl távoli jövőben akár vissza is térhet a veterán ereszcsászár.

A Politico a norvég szélsőjobboldali vezér, Bjørnar Moxnes távozása után döntött a lista összeállításáról, a politikus ugyanis egy ellopott szemüveg miatt volt kénytelen lemondani mandátumáról.

A listán Szájer mellett odobogós helyezést ért el Neil Parish, aki traktorkeresés közben kezdett pornót nézni a brit alsóház ülésén. Szintén előkelő helyet foglalt el Heinz-Christian Strache volt osztrák szélsőjobboldali akit korrupciógyanús dolgokról beszélt részegen egy videófelvételen.

Ilyen előkelő mezőnyben lett első Szájer, akit a legelső Covid-hullám idején, a szigorú korlátozások ellenére egy 25 fős melegorgia után csúszott le az ereszen, hogy elmeneküljön a helyszínről, de a rendőrséget így sem tudta elkerülni. A belga ügyészség közlése szerint drogot is találtak a volt képviselő hátizsákjában, ennek ellenére csak a járványügyi szabályok megsértése miatt kapott büntetést.

Valódi Hírek