Orbán Viktor nem vár tovább: Őszintén vallott féltve őrzött titkáról (+videó)

Meglepő kijelentés!

Hírportálunk is beszámolt róla, hogy kicsiny hazánk nagy vitéze, vagyis Orbán Viktor miniszterelnök Tusnádfürdőn tartott előadást és ott jelentette be azt is, hogy felregisztrált a TikTokra, ahol rögtön elárulta, hogy egyszer úgy becsiccsentett, hogy már arra sem emlékszik, hogy végül mi lett a részegeskedésének a vége.

Az Orbán alkohol fogyasztási szokásairól szóló videót mutatjuk:

@viktor_a_tiktokon Felelsz vagy mersz! #orbánviktor #orbán #viktor #ov #miniszterelnök #fidesz #kdnp #hu #magyarország #budapest #erdély #tusnád #tusnádfürdő #băiletuşnad #bálványosi #nyári #szabad #egyetem #tusványos #felelszvagymersz #kérdeztek #kérdések #válaszol #válaszok #személyesen #tudtad #fiatalok #tiktok #instagram #üzenet #először #2cent #később #4cent #magyar #válogatott #labdarúgás #foci #csapat #világbajnokság #szereplés #hideg #citromos #csoki #fagyi #fagylalt #nyár #macskajaj #becsiccsent #tovább #tart #trending #aktuális #viral #hot #fy #foryou #fyp #foryourpage #nekedbe #follow #like #comment #share #save #2023 #2026 ♬ Funny – Gold-Tiger


De a miniszterelnök, mint az erdélyi magyarok védőszentje meglátogatta az MCC, vagyis a Mathias Corvinus Collegium ( egy fideszes káderképző) „erdélyi bázisát” is, ha már egyszer Romániában járt.

Az összegyűlt fiataloknak elmondta, hogy, akikkel ő egy zászló alatt áll, azok úgy gondolják, „hogy az emberi élet az olyan, hogy

vannak dolgok, amelyek fontosabbak, mint én magam.

Ilyen dolog a családom, a hazánk és a Jóisten. Ezek nagyobb dolgok, mint mi vagyunk”

Hozzátette: az élet szépségét az adja, hogy a nálunk nagyobb dolgokat kell szolgálni, majd kiemelte: a másik oldalon azok állnak (nyilván arra utalt, hogy velük szemben), akik azt gondolják, hogy „nálam fontosabb dolog nincs„.

Ezzel pedig arra utalt a nemzet önfeláldozó hőse, hogy ők, tehát

a fideszesek azért dolgoznak, hogy mindenkinek jó legyen,

míg mások (például a magyar ellenzék, az, Európai Unió, no meg persze a belga főváros, Brüsszel) csak önmagukért tevékenykednek, tehát nem a nemzetükért, a családjukért, vagy éppen a „Jóistenért”.

A miniszterelnök videója itt megnézhető:

NYF-kommentár: Érdekes, hogy Orbán Viktornak egy kicsit sem esett nehezére arról beszélni, hogy ő és az általa vezetett Fidesz „másokért” dolgoznak, miközben Magyarország az Orbán-kormány vezetése alatt az unió egyik legkorruptabb országává vált.

Vagy éppen gondolhatunk arra is, hogy „Jóistenért folytatott missziójuk” közben folyamatosan kizsigerelik a velük szemben gyakran kritikát megfogalmazó Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget, amit éppenséggel Iványi Gábor vezet, akire a miniszterelnök – olybá tűnik – ősi ellenségként tekint. Holott régen a lelkész keresztelte meg a gyermekeit.

Az viszont legalább igaz, hogy a családokért szorgosan tevékenykedik az általa vezetett kormány. Elég csak arra gondolnunk, hogy Orbán kész birodalmat hozott létre magának és a családjának Hatvanpusztán.

(Orbán Viktor/Facebook)

Valódi Hírek