Exkluzív fotók: Elkészült Orbánék hatvanpusztai luxusbirtoka, pazar lett

Ilyet még nem láttunk.

Eljött a nagy nap. Végre mindenki megnyugodhat, ugyanis a státusztörtvény elfogadásának napjára elkészült Orbán Viktor hatvanpusztai birtoka – tudatta Facebook-oldalán Hadházy Ákos független képviselő, aki bejegyzéséhez fotókat is mellékelt.

A politikus részletesen leírta, hogy milyen állapotok uralkodnak a kormányfő birtokán. Szerencsére Orbánék haciendája végleges formát öltött, viszont sajnos a veteményes kertben épülő üvegház semmit sem haladt előre az elmúlt hónapokban, valamint egyelőre az ide betervezett pálmafákat sem lehet látni.

Hadházy Ákos bejegyzését alább közöljük:

„Jó hír: már a kertészek is végeztek, a státusztörvény vitájának indulásának napjára teljesen elkészült a nagy mű.

Már csak a medencéket (kettő van belőle) és a kerti tavakat (három) kell vízzel feltölteni és a pedagógusok végre megnyugodhatnak, hogy a miniszterelnök végre teljes pompájában élvezheti élete munkájának gyümölcsét.

Mindannyiunknak fontos lépés ez, hiszen a központi tóhoz futó út a terveket az »elmélkedő sétány« elnevezést kapta, az meg ugye nagyon ráfér a miniszterelnök úrra.

Azért , hogy ne legyen az öröm még teljes, a veteményes kertben épülő üvegház semmit nem haladt az elmúlt hónapokban, és a terveken a medencék mellett található két pálmaháznak nyoma sincsen (Lázár lehúzta véletlenül a listáról??)

Másfél éve egy ott dolgozó munkás végigfilmezte a félkész épületet, amit megmutatott,

de nem merte átadni az anyagot.

Így pontosan tudható, mi van a »majorság« »istállóinak« és »cselédszállásainak« belsejében.

Az első kisebb épület egy luxus kúria, amiben már akkor bent állt pl. egy antik állóóra és egy egészen csicsás cserépkályha.

A második épületet belsejéről a Hvg képeket is szerzett, az ugye a kazettás mennyezetű, hatalmas kandallóval fűtött könyvtár.

Az egyik L alakú épületben rengeteg lakosztály található, szállodai elrendezésben, ez az épület föld alatti folyosóval összeköttetésben áll a kisebb kúriával és a mélygarázsokkal.

A másik L alakú épületben hatalmas konyha és több nagy közösségi tér, étterem található, alatta pedig hatalmas élelmiszer raktár, három hűtőszobával. A kisebb épületek a portaszolgálatot és a gépészetet rejtik.”

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek