Mi lesz ebből? Szijjártó pólója elindíthatja a lavinát a nyári szezon kellős közepén

Biztos hiányzott neki a figyelem.

Szijjártó Péter a miniszterek közül talán a legaktívabb a közösségimédia-felületeken, vele az augusztus 1-jével leköszönő Varga Judit veszi csak fel a versenyt. A külügyi tárcavezető a Facebook-oldalára naponta többször posztol; a hivatalos bejelentéseit, sajtótájékoztatóit is rendszeresen közvetítik a kollégái.

A nyári uborkaszezon közepén azonban, úgy tűnik, nincs miről beszámolni – a kötelező Facebook-bejegyzések azonban így sem maradhatnak el. Így hát ha mást nem is, az öltözékét feltétlenül meg kellett osztania a luxus- külgazdasági és külügyminiszternek.

Ahogy az első képen is látszik, a tárcavezető egy Armani márkájú pólóban feszítve érkezett a budapesti repülőtérre egy szolgálati luxus-Mercedesszel. Bármilyen meglepő, a keleti országoknak udvarló, az orosz elnök által kitüntetett politikus

nem veti meg a nyugati luxust.

Az Armani weblapjának tanúsága szerint egy póló ára átlagosan 45 és 80 euró között mozog, ez a jelenlegi árfolyamon

17.000 és 30.000 forint közötti összegnek felel meg.

Összességében elmondható tehát, hogy olcsó és bárki által elérhető ruhadarabot választott a miniszter.

Szijjártó nem bízta a véletlenre a megjelenését: ha még nem lenne elég feltűnő az armanis villogás után a miniszter, a hátán egy rikító rózsaszín Real Madrid-tornazsákot viselt a képen. Természetesen azt is meg kellett osztania a nagyérdeművel. Élni tudni kell!

A kommentelők közül nem mindenkinek nyerte el a tetszését a nagyzolás. Mutatunk egy népszerű hozzászólást:

Valódi Hírek