Deutsch Tamásnak most szállt el az agya: Katasztrófára számít Orbán embere

Szerinte „gyalázatos” és „embertelen” az Európai Bizottság javaslata.

Deutsch Tamás kormánypárti EP-képviselő úgy véli, az ukrajnai fegyverszállítás támogatása attól függ, hogy az OTP lekerül-e a háború nemzetközi szponzorainak listájáról – derült ki a politikus Magyar Nemzetnek adott interjújából.

Azt mondta: a magyarokhoz hasonlóan Európa-szerte tízmilliók utasítják el Brüsszel tervét a „migránsgettókról„.

„Mára egyértelművé vált, hogy Európa nyugati felén

a multikulturalizmus ideológiája totálisan összeomlott,

katasztrófaközeli következményei vannak a Willkommenskulturnak, a migránssimogató, az illegális migrációnak zöld utat engedő gyakorlatnak”

– vélekedett a világpolitikai folyamatokról Orbán Viktor embere.

Arra a felvetésre, miszerint Franciaországban már lázadnak a migránsok, akik a nyugati országoknak elviselhetetlen terhet jelentenek, ezért találták ki a kötelező kvótát, a fideszes képviselő úgy reagált:

„Na persze…”

A politikus úgy látja, az Európai Bizottság javaslata

„totálisan életszerűtlen, gyalázatos és embertelen elképzelés”.

A fideszes politikus úgy riogatott: korábban Soros György állt elő kísértetiesen hasonló tervekkel, amelyek ellen Orbán a kezdetektől „harcolt„, mondván, „az illegális migrációt megállítani kell, nem menedzselni, Brüsszelnek támogatnia, nem elgáncsolnia kellene a tagállamok határvédelmi törekvéseit”.

Deutsch Tamás kijelentette: találni fognak politikai, jogi eszközöket, hogy a migránsokra vonatkozó katasztrofális uniós döntéseket ne kelljen végrehajtani.

Deutsch azt is elmondta, hogy szerinte az EU-t „háborús pszichózis” (?) uralja, a békéről szó sem esik. Az EP-képviselő hajmeresztőnek nevezte az Európai Bizottság újabb Ukrajnának szánt támogatását.

„Magyarország sem az eddig blokkolt 500 millió euróról, sem az újabb 20 milliárd euróról

nem tárgyal

addig, míg le nem kerül az OTP a háború nemzetközi szponzorainak ukrán listájáról”

– fenyegetőzött.

Valódi Hírek