Mi folyik itt? Halálosan megfenyegették a tüntetésekről ismertté vált diáklányt

Itt a gyűlöletkampány eredménye.

Egy héttel ezelőtt, tehát július 12-én hírportálunk is beszámolt arról, hogy halálosan megfenyegettek egy országgyűlési képviselőt, Jámbor Andrást.

Megdöbbentő, hogy hétfőn Pankotai Lili, az elmúlt időszak tüntetésein hírnevet szerzett diáklány is hasonlóról számolt be,

őt is halálos fenyegetés érte, azonnal feljelentést tett.

A diáklány a Facebook-oldalán számolt be az őt ért támadásról, változtatások nélkül közöljük a posztját:

„Feljelentést tettem ma a rendőrségen egy halálos fenyegetés miatt.

Miután Jámbor András is egy hasonló fenyegetés ügyében ugyanígy járt el, vettem észre, hogy az ő és az én leveleimen is ugyanaz a kézírás figyelhető meg, azzal a különbséggel, hogy az ő esetében bevállalósan aláírták azok a fene nagy betyárok.

Nagy „dolog” kellhet ahhoz, hogy halálosan megfenyegessetek

egy kétgyermekes családapát és egy mindössze 50 kilós 18 éves „kislányt”. Gratulálok!

Senki ne gondolja azt, hogy akár a Betyársereg, akár a Magyar Gárda vagy éppen az ultrák nem annak a kormánynak a kitartott maffiózó „verőemberei” és „végrehajtói”, akik lejáratókampányokat, propagandákat, esetleges eltávolításokat adnak parancsba kedvük szerint a hatalmuk konzerválása érdekében, vagy éppen visszaszerzéséért. Lásd 2006 és az ultrák.

A szemem előtt van a folyamat, ahogy feltehetik az okosok és ,,bátorak” a kérdést „ma melyik eszközünkhöz nyúljunk?”

Volt már itt minden: lejáratókampány, tollhuszárok, hazugságpropaganda, követtek az utcán, megvertek a rendőrök, eljárást indítottak ellenem, társadalomra veszélyesnek nyilvánítottak, aztán jöhetett a felvilágosodás, hogy legyen a következő egy halálos fenyegetés, hátha az bejön.

Mindegy, melyik eszközhöz nyúl a maffia, legyenek azok akár Deák Danik, akár betyárok, akár egy becsatornázott gimnázium és rend apátja, hogy eltávolítsanak az iskolámból.

Ez már a kezdeteinktől sem jött be.

Továbbá szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy annak a Bernáth „atyának” a portréképét kellett minden nap bámulnom a padban éveken keresztül, akit nemrég maga a Vatikán távolított el a ciszterci rend éléről, és ezzel együtt volt iskolám, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma éléről is.

Száműzetését pedig a zirci kongregációhoz tartozó dallasi apátságban tölti, pont mint az előtte lévő egyházi személyek, akikről kiderült, hogy Isten zászlaja alatt lopnak iskolákon, ingatlanokon, szerzetesrendeken, alapítványokon keresztül, a kormány embereinek segítségével.

Ugyanis a ciszterciek története is egyenesen Rétvári Bencéhez, belügyminiszterhelyettesig göngyölíthető vissza.

A sor pedig folytatódik, ugyanis a napokban az a Varga Judit adott át a kormány nevében Magyar Köztársasági Lovagkeresztet a száműzött „atyák” otthonában Dallasban, aki nemrég bukott meg igazságügyi miniszterként, miután kiderültek a Schandl-Völner végrehajtási maffia ügyei.

Remélem jól telt a látogatása, és meggyőződött Bernáth atya jól létéről is, ugyanis október végén, mikor utoljára láttam, idegesnek tűnt. Egy hétre rá pedig már nem is voltam az iskola diákja, de úgy tűnik, hiába szabadult meg tőlem az igazság, mint a szőrét hullató, rossz vidéki sánta rókát, csak utolérte.

Pedig én próbáltam megfelelő előjelként figyelmeztetni

.Az üzenete pedig ennek a szép keddi délutánnak, ennek a 9 hónapnak az első beszédem óta, és persze nem beszélve arról a 3,5 évnek, amit ciszterci diákként töltöttem, szimplán csak annyi, hogy ti neveltetek, ebben a rendszerben nőttem fel és én ezért rettentően hálás vagyok.

Ugyanis testközelből mutattátok meg, milyen NEM szeretnék lenni,

és hogy hogyan is kell szervilisták ellen küzdeni.

“Mindenre” ti “neveltetek”, ugyanis ti fészketekből jövök…
,,Keresztek sokasodnak.
Golgoták szaporodnak.
Hány Pilátus mossa a kezét?”
És vajon hány Pilátus játszik apostolt?

Pankotai Lili”

(Pankotai Lili/Facebook)

Valódi Hírek