Miben mesterkednek Semjénék? Már megint elképesztő dologra készülnek

Most vajon elmondja a közösségének?

Arról hírportálunk is beszámolt, hogy még június magyar származású hadifoglyokat szállíttattak Semjén Zsolték hazánkba Oroszországból Magyarországra az Orosz Ortodox Egyház közvetítésével.

Elvileg még a kormányban is felháborodást keltett a miniszterelnök-helyettes lépése,

ugyanis valószínűleg a bajtársai sem tudtak a magánakciójáról.

Az RKB Ukrajina (ukrán hírportál) titkosszolgálati forrásokra hivatkozva arról írt, hogy

újabb ukrán hadifoglyok érkezhetnek Magyarországra,

ismét az Ortodox Egyház közvetítésével.

A portál információi szerint az orosz egyház szorgoskodik, ugyanis készülnek a magyar kormány képviselőinek oroszországi (!) látogatására, amely állításuk szerint augusztus 8-11 közt várható. Érdekesség: Ukrajnában a háború kitörése óta egyszer sem volt Orbán Viktor, sőt, látogatása még csak tervben sincs.

Információik szerint a látogatás egyik legfontosabb

célja a magyar származású ukrán hadifoglyok átszállításának egyeztetése lehet.

Egy neve eltitkolását kérő informátor azt mondta az RBK Ukrajina újságírójának, hogy mint legutóbb, úgy most is „Ukrajna beleegyezése és bevonása nélkül” történik mindez.

De vajon miért ilyen jó a magyar kormánynak és az Orox Ortodox Egyháznak a kapcsolata? Ez egyelőre költői kérdés marad – a választ az olvasó fantáziájára bízzuk.

Arról hírportálunk is beszámolt, hogy az Európai Unió szankciókat akart kivetni az egykori KGB-ügynök Kirill pátriárka ellen (ő az Orosz Ortodox Egyház feje), ám a magyar kormány végig kardoskodott a dollármilliárdos pap mellett.

Valódi Hírek