Piszkosul kiakadt Deutsch Tamás: Dühöngeni kezdett az EU legújabb terve miatt

„Bicskanyitogatónak” nevezte az intézkedést.

„A kötelező betelepítési kvótával és a migránsgettókkal kapcsolatos brüsszeli intézkedéseket nem fogjuk végrehajtani”

– jelentette ki Deutsch Tamás a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Az EP-képviselő

bicskanyitogatónak nevezte Brüsszel „támadását”

Magyarország ellen. Mint mondta, szerinte a közösség mindenféle politikai büntetőintézkedéseket kezdeményez azért, mert úgy ítéli meg, hogy

jogilag kifogásolható az illegális migránsokkal szemben sikeres magyar modell.

Közölte, meglátása szerint Európa védelmezői vagyunk, hiszen tavaly a negyedmilliót is meghaladta azoknak az illegális migránsoknak száma, akiket hazánk megállított a szerb-magyar határon, amíg az elmúlt fél évtizedben 1 millió, Európába törvénytelen módon belépni szándékozó migráns bejutását akadályozta meg Magyarország, amivel „ranglistavezető”.

Deutsch úgy fogalmazott:

„Botrányos új európai megoldást akarnak kötelező erővel letolni hazánk torkán, amelynek oka, hogy a multikulti ideológiája Nyugat-Európában összeomlott, s katasztrófaközeli következményei vannak a willkommenskulturnak, a migránssimogató, az illegális migrációnak zöld utat engedő gyakorlatnak.”

Hozzátette: ezt látni naponta Franciaországban, ahol polgárháborús állapotok vannak.

A Fidesz politikusa az új jogszabálycsomaggal kapcsolatban kifejtette: a már Nyugat-Európában lévő illegális migránsokat, amikor ott már túl nagy terhet jelentenének, erőszakkal áttelepítenék Magyarországra, évente 10 ezer migránsnak egyetemi kollégiumi sztenderdnek megfelelő szállás és élelmezés biztosítása mellett, illetve, ha a határaikon túl sok kérelmező van, akkor a menekültkérelmeik elbírálását is többek között a magyarokra bíznák.

Deutsch felemlegette a „Soros-tervet”, amely meglátása szerint néhány pontban egyezik az új európai migrációs szabályozás tervével. Ebből arra következtet, hogy

„Ursula von der Leyen Soros György és utódja, Soros Sándor legjobb európai tanítványai közé tartozik.”

Deutsch szerint nincs az a brüsszeli nyomás, amely miatt a magyar kormány megváltoztatná az álláspontját.

(MTI)

Valódi Hírek