Áll a bál: Köllő Babett reagált Tóth Andi durva vádjaira (+videó)

Az énekesnő máshogy emlékszik a „kritikára”.

Nemrég hatalmasat robbant az interneten az az interjú, amelyben Tóth Andi drámai őszinteséggel vallott arról, hogy alkoholista lett.

Az énekesnő elmondta, mennyire kikészült a párkapcsolatai miatt, illetve az őt ért kritikáktól. Tóth mindennapot az utolsóként élt meg. A reggeleket alkoholos kávéval indította. Végül pszichológus segítségével hozta rendbe magát és a lelkét.

Arról is beszélt, sokszor érezte azt a Sztárban sztár műsor alatt, hogy nem értékelték őt eléggé, és folyton az expasija (Szabó Ádám, aki végül Tóthtal döntőzött, és megnyerte a vetélkedőt) miatt tettek megjegyzéseket, amelyeket saját bevallása szerint nehezen viselt.

A teljes intertjút >>ITT<< tudod megnézni.

Tóth úgy fogalmazott:

„Pont a Tinánál volt, hogy azt éreztem, talán most tényleg rólam fog szólni minden, nem pedig arról, hogy az Ádám ott ül… És Babett első mondata így szólt:

»Na, mit veszített a Szabó Ádám!«

Az volt az a pont, amikor megértettem, hogy én nem leszek soha ide elég. Hogy én nem leszek több, mint a celeb Tóth Andi. Utána el is akartam hagyni az országot, de jött a Covid.

Na, akkor volt, hogy nagyon megborultam. Két hónapon át nem szólt másról az életem, csak a zenéről és próbákról, de nem volt elég. Nem tudtam kezelni… és megcsúsztam.”

Az eredeti kritika egyébként így hangzott:

„Én annak örülök a legjobban, hogy fantasztikusan énekeltél, de ezt a fiúk elmondták és valószínűleg el is fogják még nyolcvanötször mondani… Te egy olyan típusú nő vagy, egyébként a Tina Turner is ilyen, és ez nagyon ritka, akinek olyan erős erotikus kisugárzása van.

És én eddig ezt egyik produkciódban sem éreztem. Holott amikor közlekedsz az utcán akkor is azt érzem, hogy Atyaisten, hogy néz ki ez a nő!? Most végre hoztad a dögöt is és annyira komplex és teljes volt ez az egész, hogy csak tátott szájjal itt ülünk. Tökéletes vagy.”

@hanyatka3 @Sztárban Sztár @TV2 @Tóth Andi ♬ eredeti hang – Hajni(Tóth Andi fan)

Tóth valószínűleg csak a neki kellemetlen részeket hallotta meg.

Köllőt megkereste a Bors Tóth kijelentései miatt, és aki csak röviden kommentált.

„Hogy őszinte legyek, nem szeretnék és nem is tudok mit mondani. Egyszerűen méltatlan lenne bármit is hozzátennem ehhez a történethez…”

– fogalmazott.

Valódi Hírek