Gáspár Laci végre kiterítette a lapokat: Ezért került kórházba az énekes

A műtét sikeres volt.

Hírportálunk is beszámolt arról, hogy Gáspár Laci szerdán, vagyis június 21-én, délután egy kórházi ágyban készült fotóval jelentkezett be az Instagram-sztorijában. Akkor arról írt, hogy

élete egyik legkomolyabb betegségén van túl.

Bár az énekes nem beszélt róla, miért került kórházba, portálunk figyelmes lett arra, hogy a posztban Laci elrejtette az „endokapszula” szót, ez alapján azt feltételeztük, hogy gasztroenterológiai problémája lehetett a hírességnek.

Feltételezésünk beigazolódott, ugyanis Laci

arról posztolt a Facebookon, hogy egy polip volt a vastagbelében,

amely ugyan szerinte még nem volt „gáz„, de el kellett távolítani.

Mutatjuk a teljes bejegyzését:

„Sziasztok! Nagyon sokan írtatok ,érdeklődtetek az egészségem felől, nagyon jól esik,

köszönöm minden ok, már jól vagyok!

Elmesélem, hogy mi volt és nem csak azért, mert sokan kérdeztétek, hanem mert szerintem sok ember lehet hasonló helyzetben és ezzel talán másoknak is segíthetek!

Kb. 1 éve kezdődtek a gyomorpanaszaim, de nagyon féltem a gyomortükrözéstől és a végbéltükrözéstől,

ezért próbáltam megúszni, hátha elmúlik, de egyre rosszabb lett és már a reflux is olyan erőssé vált, hogy már az éneklésben is zavart, sokszor berekedtem miatta!

Ekkor találtam rá, az @endo.kapszula -ra Székesfehérváron, ahol a legújabb technológiájú robotikus kapszula segítségével nem kellett tükrözni, hanem csak lenyelni ezt a kapszulát amiben kamera van és távirányítással kb. 2 óra alatt az egész gyomromat, beleimet átnézték!

Ekkor derült ki, hogy van egy polip a vastagbelemben,

ami még most nem gáz, de ha ezt nem távolítják el, később baj lehet belőle! Úgyhogy kaptam egy következő időpontot és ezen a héten sikeresen el is távolították! Endószkóposan, altatásban, egyáltalán nem éreztem semmit, aludtam egy jót, utána sem éreztem fájdalmat! Azóta jól vagyok!

A lényeg, hogy nem kell félni!

A tápcsatornai elváltozások különböző vállfajai népbetegségek!

A szűrés azért lenne nagyon fontos, mert amíg ezek a problémák könnyen gyógyíthatók, addig szinte tünetmentesek, utána viszont komoly egészségügyi kockázatot jelentenek!

Én hála Istennek még időben jöttem! 🙏🏽

Az endoszkópos szűrés félelmetes, senki nem akarja elvégeztetni.

Ma már viszont olyan technológiai újításokkal, mint a robotikus kapszula endoszkópia, a mesterséges intelligencia vagy a virtuális CT kolonográfia, meggyőződhetünk EÜ állapotunkról gumicső nélkül is.

Ha kiderül, hogy baj van, azonnal kell cselekedni

és nagyon fontos, hogy megbízható szakemberek, valódi altatásban (az altatás is félelmetes!), a legmodernebb eszközökkel végezze a beavatkozást.

Az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban pont ilyen szűrésre és ellátásra szakosodtak. Prof. Madácsy Lászlónál és csapatánál minden fenti lehetőség elérhető, Magyarországon egyedülálló módon.

Vigyázzatok magatokra és az egészségetekre! Ez a legfontosabb! 🙏🏽

Szép Napot! 🤗❤️”

Valódi Hírek