Itt a nagy bejelentés: Óriási örömhírrel jelentkezett a fideszes Hende Csaba – ez minden magyart érint

Orbán embere jó híreket hozott.

Elképesztő bomba hírrel jelentkezett Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselő, amelyről a politikus Facebook-oldalán adott tájékoztatást csütörtökön. Az egykori honvédelmi miniszter ugyanis közölte: „nagyjából utolértük az osztrákokat”.

Hende Csaba ezzel azt is egyértelművé tette: Matolcsy György tévedett. Orbán Viktor egykori jobbkeze ugyanis 2019-ben még azt prognosztizálta, hogy 2030-ra érhetjük utol Ausztriát. Ám rendkívül örömteli Hende Csaba bejelentése, mert így legalább kiderült, hogy már most utolértük Ausztráit, csak nem tudtunk róla.

Hende Csaba állításait azzal támasztotta alá, hogy „mára azonban már a vaskeresztesi és felsőcsatári hegyen is a felújított utakon kényelmesen lehet közlekedni”.

„Nagyjából utolértük az osztrákokat! 😊

Bizony sokáig csak irigykedve néztük szomszédainkat, hogy náluk a Vashegyen aszfaltozott mezőgazdasági utak vannak.

Mára azonban már a vaskeresztesi és felsőcsatári hegyen is a felújított utakon kényelmesen lehet közlekedni”

– írta Hende Csaba.

(Hende Csaba/Facebook)

Emlékezetes, hogy Lázár János miniszter még 2018-ban osztott meg egy videót saját közösségi oldalán, amelyben Bécsből bejelentkezve azzal riogatott, hogy Ausztriában mindent elleptek a bevándorlók, és a város teljesen élhetetlenné vált. A szívszorító zenei aláfestéssel felturbózott propagandavideó egyébként azóta is elérhető Lázár Facebook-oldalán.

A videóban Lázár arról számolt be, hogy szerinte „jelzés értékű”, hogy próbálta a „bevándorlókat” kérdezni arról, hogyan érzik magukat a városban, de elmondása szerint „senki nem tudott rá válaszolni, mert senki nem tudott németül”. Ezek után a miniszter arról értekezett, hogy Bécsben nagyon sok olyan iskola van, ahol már „fehér” bécsi gyerek nincsen.

Valódi Hírek