Súlyos csalás: Milliókat nyúlt le az olimpikon egy elképesztő mesével gyanútlan áldozatától

Már a hatóság is nyomoz az ügyben.

Egykori olimpikon csalta ki Kovács Tamás pénzét: agytumorra hivatkozva műtétre, majd (ál)gyógyszeres kezelésekre kért tőle kölcsönöket. A volt sportolónő az utóbbi években több mint 30 millió forintot tett zsebre a gyanútlan áldozataitól, a rendőrség is nyomoz utána – derült ki a blikk.hu hétfői cikkéből.

Tamás 6 éve ismerkedett meg a volt olimpikonnal, rövidesen szerelmes lett a nőbe, de a románc gyorsan véget ért. Ennek ellenére kapcsolatban maradtak egymással, a sportoló pedig hamarosan

azzal a történettel állt elő, hogy agytumora van.

Tamás adott neki kölcsön a kezelésre, az összegekről kölcsönszerződést is írtak, a fedezet pedig a nő külföldön élő édesapjának háza volt.

A volt olimpikon azt mondta, édesapja elhunyt, a hagyatékhoz pedig hamarosan hozzáfér, így a történet még hitelesebbnek tűnt, pláne, hogy egy kinti ügyvéd levelét is elküldte Tamásnak.

„Kedves …! Ahogy délután megbeszéltük, 14.515.29 dollárt átutalok a megadott számlára. Kérésére most leírom üzenetben is. Jelenleg T.-ban vagyok, egy ügyfelemet képviselem. Ma délután repülök vissza. Hétfőn bemegyek a bankba intézkedni! Üdv. Lui”

– állt a levélben.

A sértett azonban nem kapta meg az összeget, sőt abban sem reménykedik, hogy valaha is látni fog egy centet a kölcsönadott pénzből. Becslése szerint

2,8 millió forintot nyúlt le tőle az egykori olimpikon,

aki a visszafizetést kamattal együtt ígérte. A hírportál kereste a volt sportolónőt, de ő nem akart nyilatkozni a történtekről.

(Képünk illusztráció)

Valódi Hírek