Zseniális fricskával vágott vissza Sárosdi Lilla a róla aljas hazugságot terjesztő Rákay Philipnek

Megkapta a magáét.

Napok óta tart a feszültség a kormánypárti tévés, Rákay Philip és Sárosdi Lilla, Gryllus Dorka között. Rákay azt kezdte terjeszteni Sárosdiékról, hogy árufeltöltőként dolgoznak. Ez egy méretes kamu, amire Gryllus hívta fel a figyelmet.

Rákay ámokfutására videóban reagált Sárosdi.

„Phillip, hallom, hogy álmatlan éjszakáid vannak miattam! Én nem tudtam, hogy ilyen sokat jelentek neked, hogy Párizsról én jutok eszedbe!

Ez annyira megható, annál is inkább, mert én soha nem gondolok rád. De most ez meg fog változni, és tartani fogjuk a kapcsolatot, ne aggódj, követni foglak.”

Ezután arról beszél, hogy megnézte az Aranybullát.

„Nem találok szavakat. Imádom ezt a feudális tempót, mennyi szőr, mennyi bőr, mennyi feltárulkozó kebel! Mennyi széles, sűrű, szőrös férfi mellkas. Mennyi kard. Mennyi lándzsa! (…) És mennyi ló! Imádom, cheri, micsoda formanyelv!

Milyen büszke lehetsz magadra! Tovább kell menni! Még több történelmi filmet kell csinálni! Az összes megnyert háborúnkról! Az összes győztes csatánkról! És nem egymilliárdból!

Jaj, cheri, te még olyan fiatal vagy, olyan, szerény, 30 milliárdból, 40 milliárdból, ugyan már, mit pampognak? Hagyjad a plebszet! Menjen át Romániában ha valami nem tetszik, ott lehet tanítani Vagy húzzon el!”

A színésznő videóját >>ITT<< tudod megnézni.

Valódi Hírek