Sebestyén Balázs is megszólalt a sz*xbotrányba keveredett magyar híresség ügyében

A Rádió 1 reggeli műsorában fejtegették a történteket.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a magyar zenészvilág egy ismert alakja örömlányok társaságában múlatta az időt, az erről készült felvételekkel pedig meg is zsarolták a hírességet.

A botrány szóba került Balázsék szerdai adásában a Rádió 1-en. A trió – Vandon Jani, Rákóczi Feri, és Sebestyén Balázs – is látta felvételeket: abban egyetértettek, hogy a képsorokat nem lehet félreérteni.

Sebestyén Balázs meg is jegyezte a zsarolással kapcsolatban, hogy aki 20 milliót kér, az később később 30-at akar, vagyis nincs biztosíték arra, hogy vége lesz a követelőzésnek. Sőt, mivel a videó kikerült az internetre, fizetni is felesleges lenne – mondták a műsorban.

Szomorú történet, a család szempontjából is, de a megoldás az, ha az ember hazamegy, elmondja a történteket, majd a feleségével együtt dönt a továbbiakról – osztotta meg véleményét a népszerű músorvezető, majd hozzátette:

a fizetgetés, a menekülés nem vezet sehova.

Kérdéses: az érintett híresség kiáll-e a rajongói elé, hogy bevallja a történteket, vagy ahogy Sebestyén is megfogalmazta: a rohanó világban akár 3 nap alatt is elülhet az ügy.

(Rádió 1/YouTube)

Valódi Hírek