Csúnyán befürdött Bohár Dani: Le akarta buktatni az ellenzéki önkormányzatot, de visszaütött a terve

Ez kínos.

Bohár Dánielriporter„, kormánypárti influenszer Facebook-oldalán posztolt arról, hogy Niedermüller Pétereddigi legnagyobb teljesítménye” a „semmibe nyíló lift„.

„🛗A semmibe nyíló lift!
😅Íme a DK-s Niedermüller Péter eddigi legnagyobb teljesítménye.
😏A VII. kerület polgármestere a lakók pénzéből építetett egy liftet, ami a semmibe nyílik.
🤯A beruházás egy éve így áll, a lakók pedig egyre idegesebbek, teljesen jogosan.
🤡Ami Karácsonynak a Blaha WC, az Niedermüllernek ez a lift”

írta Facebookon Bohár.

Bohár „tényfeltáró” bejegyzésére kommentben reagált Niedermüller Péter, aki azt írta:

„Kedves Bohár Dániel – Riporter , van úgy, hogy egy sztori annyira jó, hogy az újságíró azt mondja: francba a részletekkel, legfeljebb tévedek.

Csakhogy Ön nem téved, hanem hazudik.

Méghozzá előre megfontoltan, rengeteg közpénzből és abszolút gátlástalanul.

Persze egy olyan hatalom szócsövének lenni, amely fa nélküli lombkorona sétányokat és 30 centis kilátókat épít viszonylag nyugis állás, de azért engedje meg, hogy néhány ponton kisegítsem.

Az Ön által »véletlenül« felkeresett ház, a Király utca 47., úgynevezett társasház. A lakók közgyűlési határozattal döntöttek arról, hogy liftet építenek, és ki is választották a kivitelező céget. A döntéshez, a céghez, a lifthez nekem vagy Karácsony Gergelynek pont annyi közünk volt, mint az Ön történetének a valósághoz.

A liftet megterveztették,

a terveket jóváhagyta a teljesen fideszes Fővárosi Kormányhivatal.

Ha Önt valóban a történet érdekli, nyugodtan érdeklődjön Sára Botondnál. Aki bizonyára elmondja majd Önnek, hogy hogy a liftajtók nem a semmibe nyílnak, csak még nem készült el a függőfolyosóval összekötő szerkezet, ami a Kormányhivatal által elfogadott tervben is szerepel.

Az építkezés pedig a kivitelező hibájából és a covid következtében fellépő alapanyag hiány miatt áll, de ígérete szerint hamarosan folytatódik. Amennyiben »oknyomozó« munkája során egyéb információkra is szüksége volna, állok rendelkezésére.”

(Bohár Dániel – Riporter/Facebook)

Valódi Hírek