Eldurrant az agya Nacsa Olivér rokonának, miután belátta, még mindig nem képes fizetést emelni a kormány

Na, vajon kiket hibáztat emiatt?

A pedagógusok béremelése már rég elindulhatott volna, ha a baloldal politikusai nem akadályozzák meg, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat

– állította Nacsa Lőrinc szerdán az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Aztán arról kezdett el magyarázni a Kereszténydemokrata (?) Néppárt frakciószóvivője, hogy minden idők legnagyobb pedagógusokat érintő béremelése jöhet, és az ezt megalapozó törvény már a parlament előtt van.

Hozzátette: ők bizony már csak arra várnak, hogy Brüsszel fizesse ki végre a Magyarországnak jogosan járó uniós forrásokat.

Ezt követően azt ecsetelte, hogy Dobrev Klára, Molnár Csaba, Cseh Katalin, Donáth Anna, Ara-Kovács Attila, Gyöngyösi Márton, Rónai Sándor és Ujhelyi István (tehát az összes ellenzéki EP-képviselő – a szerk.) azon dolgoznak Brüsszelben, hogy a magyar pedagógusok ne kapják meg a béremelést, és így ne kereshessenek 800 ezer forintot.

Majd arról beszélt a képviselő, hogy más baloldali politikusok szervezik és irányítják is a háttérből a „gyakran erőszakig fajuló itthoni akcióikat„.

Ez felháborító, ez szégyenteljes

– jelentette ki, majd hozzátette: ezzel szemben az új pedagóguséletpálya-törvény megalapozza a pedagógusok további jelentős béremelését.

Nacsa Lőrinc egyébként másodunokatestvére Nacsa Olivérnek, aki nemrégiben beszélt arról egy fideszes rádióműsorban, hogy a nőknek nem való a humor. Aztán meggondolta magát, bocsánatot kért és azt mondta, hogy félreérthetően fogalmazott.

A státusztörvénnyel kapcsolatos eseményekről hírportálunk is folyamatosan beszámolt. Szerdán reggel Ercse Kriszta, a Civil Közoktatási Platform szóvivője juttatott el lapunkhoz egy közleményt, amelyben arról számolt be, hogy Pintér Sándor levelet írt a pedagógusoknak, amelynek az a célja „megnyugtassa őket„. A CKP cáfolta, hogy nem vezetnek be számukra kedvezőtlen intézkedéseket, és a törvény bevezetése „számukra előnyös változásokat hoz”.

Valódi Hírek