Nincs vége: Lampé Ágnes kirúgása mellett újabb változások jönnek az ATV-nél

Új vezetők érkeznek az ATV Csoporthoz.

Hírportálunk beszámolt arról, hogy távozik az ATV-től és a Spirit FM-től is Lampé Ágnes, miután az összes műsorát megszüntették. A műsorvezető távozása után más változások is lesznek a csatornák életében, ugyanis új vezetők érkeztek az ATV Csoporthoz.

Kik az új vezetők?

A televízió kreatív igazgatója a Spirit FM-et is irányító Korvin Tibor lett, aki a rádió indulása óta annak vezetője.

Lengyel Zsolt, az ATV művészeti igazgatója is elhagyta a pozícióját, az ő szerepét a jövőben Balogh Ferenc veszi át, aki eddig a grafikai osztályt vezette.

Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója így nyilatkozott a változásokról:

„A műsorok fejlesztése, a programstratégia, a tartalmi újítások önálló embert kívánnak. Ezért az ATV Korvin Tibort kinevezi kreatív igazgatónak.

A szakember már a Spirit FM vezetőjeként is kiváló eredményeket ért el,

ezután is számolunk vele a rádióban, azonban munkája kibővül a televíziós munkakörrel.

Középtávú terveink között szerepel az ATV vizuális megújítása, ezt a feladatot egy régi kollégánkra, a grafikai osztály vezetőjére, a mindig magas minőséget képviselő Balogh Ferencre bízzuk”

Hozzátette: változik a médiafogyasztás, ezért a vezetőséget olyan személyekkel kell erősíteni, akik értik, hogy milyen trendek vannak piacon.

Kinevezése után megszólalt az új kreatív igazgató, Korvin Tibor is, aki elmondta, hogy az ATV-nél eltöltött 10 évében a csatorna több területén is lehetősége volt tapasztalatot gyűjteni.

Kreatív igazgatóként legfontosabb feladatának pedig azt tekinti, hogy a televíziós csatornák és a rádió tartalomgyártását „harmonizálja, hatékonnyá és újszerűvé” tegye.

Továbbá a célja az is, hogy a médiavállalat tovább erősödjön a digitális platformokon.

(média1.hu nyomán)

Valódi Hírek