Csonka András a rajongójától tudta meg, hogy kirakták egy színdarabból az Operettszínházban

Váratlanul érte az eset.

A színészek élete nem mindig csupa csillogás, a reflektorfény mögött sokszor fájdalom, méltánytalanság árnyékolja be a művészek napjait –többek között erről beszélgetett Csonka András a Szavakon túl című műsorban Kadarkai Endrével.

A színész megosztott egy megdöbbentő esetet is, amikor egy közösségi oldalon kapott üzenetből szembesült azzal, hogy elesett egy korábbi szerepétől:

„Azért az nem olyan kellemes érzés, mikor egy nézői, Facebookra írt üzenetből tudod meg, hogy egy szerepedet már nem is játszod”

– számolt be az Operettszínházban történtekről.

Hozzátette, hogy nem akarja az igazgatónak a nyakába varrni a dolgot, mert az előző vezetőségnél is történt ilyen eset.

Előfordult, hogy kihirdették a bérletrendszert a következő évadra, a saját nevét azonban

nem találta a listán,

sőt erre egy néző hívta fel a figyelmét – folytatta Csonka, aki szerint a régi énje nevetett volna a dolgon, majd később magában őrlődött volna a történtek miatt.

A mostani Csonka András viszont egy posztban írta ki magából az esettel kapcsolatos érzéseit. Másnap telefonált is az igazgató – mondta a színész.

Korábban a TV2-nél is történt vele egy hasonló eset: 1998-ban megjelent egy plakát az akkori műsorvezetőkkel, amelyről Csonka lemaradt. A történtek után rövidesen át is igazolt az RTL Klubhoz.

(Kadarkai Endre/YouTube)

Valódi Hírek