Még mindig nincs vége Völner botrányainak: Kiderült, milyen méregdrága karórával pózolt Varga Judit bukott államtitkára

Volt miből költeni rá.

Minden bizonnyal

egy Bvlgari Solotempo 102056 típusú karórát szokott a nyilvánosság előtt hordani

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium korrupcióval megvádolt parlamenti államtitkára – vette észre a közéleti szereplők csuklóján feszülő, manapság leginkább ékszerként hordott kiegészítőket monitorozó oldal.

Bár a Csukló Szpotting szerint nem jelenthető ki egyértelműen, hogy a fenti típust szokta viselni Völner, az államtitkárról készült egyik fotón mégis minden jel szerint az volt látható. A presztízskarórával való hasonlóságok mindenesetre kísértetiesek.

A Schadl-ügy kapcsán korrupciós ügyekkel vádolt volt államtitkár órája sok mindenben egyezik ezzel a Solotempóval. Hasonlóak a tokfülek, a korona, a számlap, a ráma, de még talán az indexek is. A Solotempo lünettája, az indexei és a mutatói mind tükörre vannak polírozva, ami miatt bizonyos szögekben máshogy nézhetnek ki

– írta a szakoldal.

Leginkább azért nem merem kijelenteni, hogy a fotón egy Bulgari Solotempo 102056-os szerepel, mert a 12 órát jelző 12-es jelölés alig látszik. Ez azért is lehet, mert tükröződik a 12-es index felülete, de lehet azért is, mert valójában ott sincs.

Egy ilyen Bulgarinak az ára nagyjából egymillió forint körül mozog”

– írták. Így tehát ha Völner valóban a fenti modellt választotta, akkor komoly összeget kellett kicsengetnie a karóra megvásárlásából. Bár a milliós kenőpénzek elfogadásával megvádolt fideszes államtitkárnak ez bizonyára nem okozhatott gondot.

„Tévedés azt hinni, hogy a Bulgari csak az Octo Finissimo óta tud órákat gyártani, ebben a Solotempóban például egy saját, BVL 191-es automata côtes de Genève díszített szerkezet van, ami a nyitott hátlapon is látszik. Maga az óra nem kifejezetten nagy, nagyjából 40 milliméteres, a számlap tiszta, a dátum egyáltalán nem zavaró, szépen illeszkedik a képbe”

– hívták fel a figyelmet az oldal szerzői az eyébként elegáns, letisztult és ízléses karórával kapcsolatban.

(Csukló Szpotting/Instagram)

Valódi Hírek