Megtörte a csendet Gálvölgyi János – megható sorokkal üzent a kórházból a színművész (+fotó)

A színész mindenkinek köszönetet mondott, akik hittek a gyógyulásában.

Gálvölgyi János lánya, Gálvölgyi Dorka kedd esti Facebook-bejegyzésében arról írt, hogy végre nem nekik kell írniuk és beszélniük a édesapjuk állapotáról.

Gálvölgyi Dorka Bejegyzését alább közöljük:

„Szeretném veletek megosztani apu sorait most. Annyian írtok és hívtok, ami elképesztően jól esik, de végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem

apu írta le, amit alább olvashattok:

»Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha.

Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába.

És remélem, hamarosan találkozunk!

Gálvölgyi János«”

Mint ismert, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészt két hete szállították kórházba. Az eset nagy viharokat keltett a nyilvánosságban, mert a család hiába hívta ki a mentőt, az nem érkezett meg időben, így két lánya szállította kórházba a színészt. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége ellen indított nyomozást, a mentőknél is belső vizsgálat indult.

Az üggyel kapcsolatban Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője közölte: hibázott a mentésirányító, amikor nem sorolta életveszélyes kategóriába Gálvölgyi állapotát.

A színész állapotáról a múlt héten számoltak be lányai, akik tudatták: Gálvölgyi János túl van az életveszélyen.

(Gálvölgyi Dorka/Facebook)

Valódi Hírek