Marsi Anikó tisztában van vele, hogy eljön az idő, amikor már nem nyújt esztétikus látványt

Nagy szavak.

Marsi propagandista Anikó, aki szerint műsorvezetőtársával vérprofik a szakmában (max a hazugsággyártásban) jövőbéli terveiről mesélt. A Tények állandó házigazdája közel az ötvenhez már elgondolkodik azon, hogy vajon szép látványt nyújt-e még a képernyőn.

Ezt mi nem szeretnénk kommentálni, de hogy baromságokat szokott mondani, az bizony tény. Legutóbb a Schobert Norbi-ügy kapcsán villantott egy „érdekes” felkonfot a riporthoz. >>ITT<<

„Nyilvánvalóan eljön majd az a pillanat, amikor már ledob a képernyő magáról, mert nem nyújtok esztétikus látványt. Egy bizonyos kor felett a testalkat megváltozik, megjelennek a ráncok, és az ember nem mutat jól a kamerában.

Közel az ötvenhez ezzel már számolni kell, de azt gondolom, ez így van jól, ezt el kell fogadni. Gyakran mondom a kollégámnak, Gönczi Gábornak, hogy mindenképpen jelezze, ha már olyan rosszul nézek ki, hogy ideje visszavonulni.

Persze, ezen csak nevetünk, Gábor úriember, soha nem mondana ilyet. Abban viszont bízom, hogy magamtól is észreveszem majd, mikor jött el ennek az ideje, de ha más nem, a főnökeim biztosan jelzik majd”

– mondta a Blikknek Marsi.

A műsorvezető egyébként nem tervezi a visszavonulást, de van egy-két ötlete a műsorvezetői pálya utánra. Ezzel kapcsolatban ezt mondta:

„Biztos vagyok abban, hogy bőven van olyan háttérmunka a tévénél, ami lehetőséget kínál nekem, ha a kamerák elől elkerülök. Emellett a bútorfelújítás az, amiben igazán megtaláltam magamat. Akár azt is el tudnám képzelni, hogy a jövőben üzletszerűen foglalkozzam ezzel”.

Valódi Hírek