Marsi Anikó elmondta, minek tartja magát (+videó)

Ezt is megtudtuk.

A kormánypropagandista Marsi Anikó szerint ő és műsorvezetőtársa „vérprofik” a szakmában. Azt is elárulta, hogy már több éve nem iszik alkoholt (mondjuk ez a TV2-őn elhangzott hazugságokat tekintve nem úgy tűnik), egy függősége van: régi bútorokat vásárol.

Marsi Anikó és Gönczi Gábor voltak a Címlapsztori vendégei, a két tévést több mint 25 éves barátság és munkakapcsolat fűzi össze. Mikor arról kérdezték őket, önazonosnak tartják-e a munkájukat, Marsi így felelt:

„Én rendkívül szerénytelenül azt gondolom, hogy mi vérprofi televíziósok vagyunk. A Gábor is, és én is. Mi ezt a szakmát tanultuk és űzzük.

Nemcsak annyi feladatunk van, hogy beüljünk egy kamera elé, és elmondjuk súgógépről öt darab mondatot, hanem ennél sokkal komplexebb dolgokra is képesek vagyunk, szerintem magas színvonalon.

Azt gondolom, hogy a mi szakmánk, amit televíziós újságírónak szeretek hívni, valahol ott kezdődik, hogy átlátod egy műsor felépítését, és abban, ha muszáj, minden elemet meg tudsz csinálni.

Tehát meg tudsz csinálni egy riportot, de azt is pontosan tudnod kell, hogy egy rendezőasszisztensnek mi a feladata. Oda kell tudnod menni a kamera mögé, és meg kell tudnod oldani azt a feladatot is. Azt mondom, hogy mi ezeket a feladatokat meg tudjuk oldani, Gábor és én is.”

Marsi a többi műsorvezetőről is elmondta a véleményét:

„Ezzel biztos ki fogom vívni a nézők vagy a műsorvezetők haragját, de szerintem ilyen foglalkozás nincs. Illetve, látom, hogy van. (…) Szerintem tudjátok ki a műsorvezető? De ő sem csak műsorvezető.

A Majka, például. Nekem ő a tipikus self-made man, aki nem ezt tanulta, nem ebben szocializálódott… Zseniális a karakter, imádom nézni!

De én azt tanultam a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, mint amit az előbb is mondtam, hogy ennek a szakmának minden egyes részletét ismerned kell. Ha nem tudsz megcsinálni egy riportot jól, akkor nem tudsz műsorvezető lenni, vagy legalábbis nincs értelme.”

Nézd meg a teljes videót:

Valódi Hírek