Ungár Péter a Momentumról: Először leárulóztak mindenkit, majd felvették a mandátumot, beültek az összes bizottsági alelnöki pozícióba

Szerinte nem kell hasra esni attól, ha Fekete-Győrék keddenként arrébb raknak egy kerítést, mert csak a Telex- és 444-címlap miatt csinálják.

“Ez az a párt, amelyik leárulózott mindenkit a választások után, hogy nem lehet bemenni az alakuló ülésre, nem lehet letenni az esküt, nem lehet átvenni a mandátumot.

Ezt követően bementek az alakuló ülésre, fölvették a mandátumot, beültek az összes bizottsági alelnöki pozícióba. Plusz fizetésért még mi is, mindannyian, csak mi nem csináltuk ezeket a pátoszott szólamokat”

– fejtette ki kérdésre a véleményét a Momentumról Ungár Péter, a LMP társelnöke a Spirit FM Aktuál című műsorában.

Hozzátette:

“Mondják az összes parlamenti felszólalást, mint bárki. Azért, hogy kedden meg szerdán legyen egy Telex- meg egy 444-címlap, arrébb raknak egy kerítést, attól ne kelljen hasra esni”.

Ungár szerint kell, hogy legyen Magyarországon egy liberális párt, és nem érti, hogy a Momentum ezt miért nem vállalja be.

“Egy párt, ami nem tudja elmondani, hogy mivégre van a világon, hogy mit gondol és milyen politikai ideológia alapján van, annak nem annyira értem az értelmét”

– mondta el Ungár Péter.

Véleménye szerint “ez a ki a f*szább ellenzéki, ki mit bojkottál, ki hova nem megy be, ez senkit nem érdekel”.

(atv.hu)

Valódi Hírek