Országos majálissorozatot szervez hétvégére a DK: 24 településen tartanak rendezvényeket

Minden szimpatizánsukat várják a programokra.

Országos programsorozatot tart a DK: összesen 24 helyszínen szervez majálist a párt május 20-án és 21-én. A családi rendezvényekre a párt várja az összes jelenlegi és leendő szimpatizánsát tudatták lapunkhoz is eljuttatott közleményükben.

A DK Sajtóiroda írását az alábbiakban közöljük:

Most hétvégén országos programsorozattal majálisoznak a DK-sok

A Demokratikus Koalíció a fennállása óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tagjai és szimpatizánsai rendszeresen találkozhassanak egymással. Egy összetartó, élő és lélegző közösség vagyunk, a szívünk pedig nem csak a választási kampányok idején dobban egyszerre.

Ahogy mindig számíthatunk egymásra a közös tüntetéseken és tiltakozásokon, úgy szeretünk egymással beszélgetni, közösen ebédelni, kutyát sétáltatni, sportolni és szórakozni vagy épp receptet cserélni is. Így lettünk a legnagyobb ellenzéki közösség az országban, így váltunk az egyetlen kormányzóképes ellenzéki erővé, és így fogjuk elérni azt is, hogy ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek Magyarországon.

A DK-sok most hétvégén egy országos programsorozat keretében fognak együtt majálisozni az ország 24 pontján egyszerre. Ezekre a családi rendezvényekre mindenkit szeretettel várunk, DK-sokat és leendő DK-sokat egyaránt.

A programsorozat részletei >>EZEN<< a linken találhatók.

Valódi Hírek