Ennyi volt: Utolsó üzletét is bezárja a népszerű budapesti cukrászda a válság miatt

Felemésztik őket a költségek.

Csütörtökön, a közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt a követőkkel a Desszert Neked nevű cukrászda: május 28-án bezárják a Paulay utcai üzletüket.

A fővárosi édességbolt nemrég húzta le a rolót az Allee Bevásárlóközpontban, most úgy tűnik, hogy a drágulás felemésztette a másik üzletet is. A Facebookon arról írtak, hogy az elmúlt időszakban mindent próbáltak megtenni annak érdekében, hogy a cukrászműhely fennmaradhasson.

A megemelkedett költségek, valamint az alapanyagok folyamatos drágulása azonban nem teszi lehetővé, hogy az üzletet továbbra is üzemeltessék.

A Desszert Neked hangsúlyozta, hogy május 28-ig minden vendégüket szeretettel várják. Sőt dolgoznak rajta, hogy a jövőben újra elérhetők legyenek a süteményeik.

Az utóbbi hónapokban sorra számoltunk be többek között vendéglátók, színházak, gyógyfürdők bezárásokról. A szolgáltató szektor egységei egytől egyig arról nyilatkoztak, hogy a megnövekedett árak, valamint a brutális számlák nem teszik lehetővé, hogy továbbra is nyitva álljanak az emberek előtt.

Mutatjuk a cukrászműhely Facebook-posztját:

(DesszertNeked/Facebook)

Valódi Hírek