Micsoda fordulat! Egy régi Fidesz-szavazónak most lett elege az Orbán-kormányból

Emiatt telt be a pohár.

Orbán Viktor a közösségi oldalán posztolt egy fotót, amelyen Böröndi Gáborral, a honvéd vezérkar frissen kinevezett vezetőjével látható Novák Katalin, valamint Szalay-Bobrovniczky Kristóf társaságában.

A miniszterelnök a fotó mellé jókívánságot is írt:

Jó munkát kívánok Böröndi Gábor altábornagy úrnak, a Magyar Honvédség új vezérkari főnökének!

Eddig semmi különös nincs a bejegyzésben. A kommentfolyamban azonban megjelent egy rendhagyó hozzászólás, amelyet egy (elmondása szerint) régi Fidesz-szavazó írt – szúrta ki a Nyugati Fény.

Íme a hozzászólás, amelyet teljes terjedelmében idézünk:

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Mindig is jobboldali (FIDESZ) szavazó voltam.

Éveken át részt vettünk családommal Erdélyben a Tusványosi találkozókon. Hatalmas eredménynek tartottuk, hogy a Kormány a határontúli magyarok mellett foglalt állást. Ráadásul, a Kormány az egyházakat is támogatta, ami rendkívül pozitív. Ezért mindenképpen elismerés illeti a Kormányt! Számunkra ez piros pont.

Ami jelenleg történik, azzal azonban egyáltalán nem tudunk egyetérteni. Emiatt megbicsaklott a meggyőződésünk a FIDESZ-ben (ami nem jelenti, hogy az ellenzéket támogatnánk!).

Nem tartjuk elfogadhatónak,

hogy 15 éves gyermekeket, akik az oktatás jobbításáért tüntettek és rendőröket egyáltalán nem támadtak, előzetes bejelentés nélkül, könnygázzal fújjanak le és gumi-botozzanak, beleértve parlamenti képviselőket is, Ez az eljárás egy non sense, a hatalom részéről egyáltalán nem egy demokrata magatartás!!

Nagyon szomorú vagyok, hogy a FIDESZ ide jutott…

Az érintett hozzászólás Orbán Viktor hétfői bejegyzése alatt.

Valódi Hírek